Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul Galaţi 1-0. Deznodământ amânat la promovare. Totul se va decide în ultima etapă

VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul Galaţi 1-0. Deznodământ amânat la promovare. Totul se va decide în ultima etapă

Fotbal intern

Comentarii

Gloria Buzău a învins-o pe Oţelul Galaţi, scor 1-0, în etapa a noua din play-off-ul Ligii 2. Golul a fost marcat de Ariel Lopez, în minutul 38. Datorită acestui rezultat, a doua promovată direct în Superligă se va afla în ultima etapă, cât şi echipele care vor merge la baraj.

VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul Galaţi 1-0 (Lopez 38)

Min 90+8. Final de meci. Deznodământ amânat.

Min 90+5. Eliminare Buzău. Antrenorul gazdelor, Adi Mihalcea primeşte şi al doilea ”galben” şi este trimis în tribune. Este suspendat pentru meciul din ultima etapă.

Min 61. Ocazie Oţelul. Oaspeţii răspund la câteva momente după, printr-o ratare imensă a lui Cisotti. Portarul Rusu are o intervenţie providenţială.

Min 59. Ocazie Buzău. Boiciuc scapă spre poarta adversă, dar trimite puţin pe lângă poartă.

Min 53. Ocazie Oţelul. Fatai are lovitură bună de cap, dar reluarea sa este reţinută de portarul advers.Min 46. Începe repriza a doua.

Min 45+3. Pauză.

Min 38. GOOOL Buzău. Ariel Lopez deschide scorul, din cornerul rezultat după faza în care gazdele au lovit bara.

Min 37. Ocazie Buzău. Gazdele trimit mingea în bară.

Min 35. Ocazie Buzău. O acţiune colectivă a gazdelor este finalizată însă pe lângă poartă.

Min 14. Posibil penalty Oţelul. Kehinde Fatai cere o lovitură de la 11 metri pentru formaţia oaspete.

Min 1. Începe meciul.

Echipele de start:

  • Gloria Buzău: Rusu – Oteliţă, A. Lopez, Wiktorski, Sălceanu - Trebotic, Gaitan - Sampaio, Greu, Blejdea - Boiciuc; Rezerve: Horeboiu - Şuteu, Godwin, V. Alexandru, Marku, I. Fulop, Dr. Lazăr, M. Ivan, Brîncoveanu; Antrenor: Adrian Mihalcea
  • Oţelul: Dur-Bozoancă – Rus, Yabre, Sîrghi, Nedelea – Zivulic, Cisotti, Gorovei – Oct. Ursu, Fatai, Scocîlcă; Rezerve: R. Pop - D. Panait, Jardan, I. Neagu, Adăscăliţei, Cr. Ciobanu, L. Maxim, Cîrjan, Farcaş; Antrenor: Dorinel Munteanu

Meciul dintre Gloria Buzău şi Oţelul Galaţi încheie etapa cu numărul 9 din play-off-ul Ligii 2, etapă în care s-au înregistrat următoarele rezultate: Unirea Dej - Poli Iaşi 0-0 şi Dinamo - CSA Steaua 3-0.

Oţelul Galaţi a fost egalată în clasament de Dinamo, la 49 de puncte, după victoria ”câinilor” la scor de neprezentare în faţa rivalilor de la CSA Steaua.

În luptă directă pentru al doilea loc promovabil în prima ligă, Oţelul a fost învinsă şi ea de Dinamo în meciul direct disputat la Galaţi în etapa trecută, scor 0-2.

Dar trupa lui Dorinel Munteanu poate obţine promovarea matematică dacă reuşesc să câştige pe terenul celor de la Gloria Buzău, în penultima rundă a sezonului.

De partea cealaltă, Gloria Buzău este ultima clasată din play-off, cu 39 de puncte strânse, fiind întrecută şi de Unirea Dej, care este la o lungime distanţă în faţă.

În meciul tur din play-off, Oţelul s-a impus la Galaţi cu 1-0, în timp ce în partida din sezonul regular, disputată tot la malul Dunării, a fost remiză (1-1).

Cele două echipe s-au întâlnit şi în Cupa României, acolo unde au avut câştig de cauză buzoinenii pregătiţi de Adi Mihalcea.

În ultima etapă a sezonului din play-off-ul Ligii 2, Oţelul o va mai întâlni pe teren propriu pe Unirea Dej, iar Gloria Buzău va juca în deplasare la CSA Steaua.

Afla mai multe despre: gloria buzau otelul galatiliga 2 

viewscnt
Articole similare