Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Halep a revenit în ţară după ce a fost eliminată în semifinale la Australian Open: ”Am donat mai mult decât am vorbit cu Darren!” :) Ce urmează pentru Simona

VIDEO | Halep a revenit în ţară după ce a fost eliminată în semifinale la Australian Open: ”Am donat mai mult decât am vorbit cu Darren!” :) Ce urmează pentru Simona

Tenis

Comentarii

Simona Halep a revenit în ţară după ce a fost eliminată în semifinale la Australian Open. Fostul lider WTA susţine că este mulţumită de cum a jucat în acest start de sezon şi, cu puţină atenţie, ar fi putut ajunge în finala Australian Open.

Simona Halep a avut o evoluţie foarte bună la Australian Open, unde a ajuns până în semifinale. Însă, în meciul cu Muguruza, tenismena în vârstă de 28 de ani a fost copleşită de oboseală şi a comis mai multe erori neforţate, care s-au dovedit decisive. Halep spune însă că este mulţumită de evoluţia pe care a avut-o la Australian Open:

”(Mulţumită de startul ăsta de sezon?) Da, sunt mulţumită de felul cum am jucat la Australian Open, am început un pic mai greu la Adelaide, dar după aceea mi-am revenit şi sunt bucuroasă de ceea ce am făcut. A fost un meci greu, a jucat foarte bine Muguruza, am fost foarte aproape să-l câştig, e greu să analizez foarte profund acest meci, îmi trebuie câteva zile să mă odihnesc şi după aceea o să învăţ ceea ce am de învăţat din el”, a declarat Simona Halep.

La Australian Open, Simona Halep a promis că va dona câte 200 de dolari victimilor incendiilor din Australia, de fiecare dată când se va enerva pe teren. Tenismena din Constanţa a avut şi momente în care a izbucnit pe teren, dar a refuzat spună câţi bani a fost nevoită să doneze. S-a rezumat să spună este vorba despre o sumă mare:



”(Ce ţi-a spus Darren după meci?) Mi-a spus că a fost un meci foarte bun, dar ar fi trebuit să fiu mai atentă la unele mingi importante. (Te-ai mai calmat un pic sau ai reuşit să donezi mai mulţi bani?) Am donat mai mult decât am vorbit cu Darren şi de câte amenzi am luat, între ghilimelele de rigoare, dar nu o să spun suma. Mă simt foarte bine, e un oraş şi o ţară foarte călduroasă, tot timpul am avut o primire călduroasă din partea lor şi le mulţumesc pentru acest lucru, sunt prietenoşi cu mine şi tot timpul joc cu plăcere. Am şi amintiri frumoase din 2018, în fiecare an am avut ceva frumos de luat de acolo”, a mai spus Halep.

În week-end-ul viitor, la Telekom Sport, România va juca în Fed Cup contra Rusiei, al Cluj, dar Simona nu va face parte din lot. Dar spune că le va susţine pe colegele ei, cărora le-a transmis mult succes: ”(Ce le transmiţi fetelor?) Sunt alături de echipă cu tot sufletul şi sunt convinsă că au puterea necesară să câştige acest meci. O să le susţin şi o să le trimit energia mea pozitivă. (Ce urmează acum pentru tine?) Dubai şi Doha, două turnee în februarie”, a mai spus Halep.



 

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare