Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ianis Hagi, emoţionat la revenirea pe gazon după mai bine de un an! Dezvăluirea făcută de jucător

VIDEO | Ianis Hagi, emoţionat la revenirea pe gazon după mai bine de un an! Dezvăluirea făcută de jucător
Comentarii

Ianis Hagi (24 de ani) a revenit pe teren sâmbătă, în partida dintre Glasgow Rangers şi St Johnstone, la mai bine de un an de la ultimul meci disputat.

Ianis Hagi, emoţionat la revenirea pe gazon după mai bine de un an! Dezvăluirea făcută de jucător

Ianis Hagi a intrat în minutul 73 al meciului disputat sâmbătă, pe teren propriu de Glasgow Rangers împotriva  formaţiei de pe locul 8 în campionat, St Johnstone.

Hagi a primit un cartonaş galben în minutul 79.

Rangers s-a impus cu 2-0, prin golurile marcate de James Tavernier 15 şi Glen Kamara 57.

"Am fost în al nouălea cer, suporterii au fost incredibili. Am avut pielea de găină timp de un minut. Am toată cariera în faţă, am 24 de ani. Sper să mai joc încă 15 ani, cel puţin. Eu sunt super fericit aici, doar ce am semnat un nou contract.

Galatasaray este echipa pe care am susţinut-o de când m-am născut, e o echipă pe care o voi avea mereu în inimă, momentan ca fan", a spus Ianis Hagi, pentru Sport.ro.

VIDEO cu momentul:

Cum l-a dat pe spate Ianis Hagi pe Gică Popescu

”Am stat mult timp lângă Ianis în perioada asta, şi în vacanţă împreună. Îl ştiu pe Ianis de când s-a născut. E un tip foarte, foarte serios, iubeşte fotbalul enorm, dar nu mi-am închipuit să fie atât de conştincios, de profesionist.

A venit în vacanţă, 10 zile, cu preparataor fizic, kinetoterapeut după el. Şi dimineaţa, de la 8 la 12 făcea antrenamente, recuperare, patru ore în fiecare zi. Şi-a dorit enorm să revină”, a declarat Gică Popescu, la Prima Sport.

”Nu mi-am închipuit să fie aşa”. Cum l-a dat pe spate Ianis Hagi pe Gică Popescu. Ce putea să facă fotbalistul în vacanţă

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare