Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu mi-am închipuit să fie aşa”. Cum l-a dat pe spate Ianis Hagi pe Gică Popescu. Ce putea să facă fotbalistul în vacanţă

”Nu mi-am închipuit să fie aşa”. Cum l-a dat pe spate Ianis Hagi pe Gică Popescu. Ce putea să facă fotbalistul în vacanţă

Stranieri

Comentarii

După mai bine de un an pe bară, Ianis Hagi (24 de ani) a revenit într-un final pe gazon pentru Rangers, după ce a fost introdus pe gazon în ultimele 18 minute din ultima etapă de campionat disputată de scoţieni.

Spre finalul lui ianuarie 2022, Ianis Hagi suferă o accidentară foarte gravă la genunchi, o ruptură la nivelul ligamentelor încrucişate ale genunchiului, care avea să îl ţină în afara gazonului 371 de zile.

Internaţionalul român s-a operat la începutul anului trecut, iar apoi a urmat o lungă perioadă de recuperare, pentru a se asigura că revine pe gazon cât mai ”solid”, pentru a evita alte incidente.

”Nu mi-am închipuit să fie aşa”

Astfel de accidentări de multe ori ajungă să marcheze întreaga carieră a unul fotbalist, ajungând mult mai ”fragil” decât anterior, iar jucătorul lui Rangers a făcut eforturi pentru a se feri de alte probleme.

Parte din aceste eforturi a fost că Ianis Hagi s-a dedicat complet programului său de refacere, până şi atunci când era plecat în vacanţă, a dezvăluit Gică Popescu.

Preşedintele Farului a povestit că a fost plecat în concediu, timp de 10 zile, cu Hagi jr. şi că acesta i-a adus cu el pe preparatorul său fizic şi kinetoterapeutul său.

Cum l-a dat pe spate Ianis Hagi pe Gică Popescu

Toate acestea pentru a îşi putea continua programul de refacere chiar şi atunci când ar fi trebuit să fie liber. Gică Popescu a fost dat pe spate de Ianis şi l-a lăudat pe acesta pentru perseverenţa de care a dat dovadă.

Am stat mult timp lângă Ianis în perioada asta, şi în vacanţă împreună. Îl ştiu pe Ianis de când s-a născut. E un tip foarte, foarte serios, iubeşte fotbalul enorm, dar nu mi-am închipuit să fie atât de conştincios, de profesionist.

A venit în vacanţă, 10 zile, cu preparataor fizic, kinetoterapeut după el. Şi dimineaţa, de la 8 la 12 făcea antrenamente, recuperare, patru ore în fiecare zi. Şi-a dorit enorm să revină”, a declarat Gică Popescu, la Prima Sport.

La revenirea sa pe teren, Rangers a reuşit să se impună cu 2-0 împotriva lui St. Johnstone, deşi scorul era deja acesta când Ianis Hagi a fost ”aruncat” pe gazon.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare