Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Messi şi-a prezentat scuzele faţă de conducere şi de fanii lui PSG, după ce a plecat în Arabia Saudită. ”Credeam că avem zi liberă”

VIDEO | Messi şi-a prezentat scuzele faţă de conducere şi de fanii lui PSG, după ce a plecat în Arabia Saudită. ”Credeam că avem zi liberă”
Comentarii

Lionel Messi a postat un videoclip pe o reţea de socializare, în care şi-a prezentat scuzele faţă de suporterii şi de conducerea lui PSG.

Conducerea campioanei Franţei l-a suspendat două săptămâni pe starul argentinian, după ce acesta a plecat în vacanţă în Arabia Saudită. 

”Îmi prezint scuzele în faţa suporterilor şi a conducerii clubului”

”Îmi prezint scuzele în faţa suporterilor, colegilor şi a conducerii clublui. Am crezut că vom avea parte de o zi liberă după meci, la fel cum se întâmplă de obicei. Am organizat o excursie în Arabia Saudită pe care nu am putut să o anulez”, a spus Messi în videoclipul pe care l-a postat pe Instagram.

 

Conform cotidianului londonez Football.london, Chelsea se gândeşte să îl aducă pe Messi pe Stamford Bridge în această vară. Londonezii mizează pe faptul că, argentinianul şi-ar dori să îşi continuie cariera în Europa, iar FC Barcelona, clubul de care-l leagă o mare parte din succesul său, are probleme financiare, fapt ce ar îngreuna o eventuală revenire a lui Messi pe Camp Nou. 

Chelsea a fost foarte aproape să-l transfere pe Messi în urmă cu nouă ani, dar mutarea nu s-a realizat din cauza ataşamentului ce-l lega pe argentinian de oraşul Barcelona.

Afla mai multe despre: messipsgchelsea 

viewscnt
Articole similare