Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihăilă l-a lăsat mască pe Franck Ribery la pauză. Ce i-a spus chiar în drumul spre vestiare şi cum a reacţionat francezul

VIDEO | Mihăilă l-a lăsat mască pe Franck Ribery la pauză. Ce i-a spus chiar în drumul spre vestiare şi cum a reacţionat francezul

Stranieri

Comentarii

Valentin Mihăilă n-a putut să-şi ascundă admiraţia pentru legendarul la meciul Salernitana - Parma 0-2, în Cupa Italiei.

Valentin Mihăilă a fost integralist în victoria cu 2-0 în faţa celor de la Salernitana, în Cupa Italiei.

Internaţionalul român a marcat golul de 2-0 şi a avut mai multe acţiuni periculoase la poarta adversă. La acest meci, Mihăilă a avut ocazia să joace contra lui Franck Ribery, care a fost înlocuit în minutul 60.

Cum a reacţionat Valentin Mihăilă când s-a întâlnit la pauză cu Franck Ribery

Ajuns la 39 de ani, Franck Ribery joacă în prezent la Salernitana, unde s-a transferat în urmă cu un an, după ce s-a despărţit de Fiorentina.

Legendarul mijlocaş francez a fost titular cu Parma, în Cupa Italiei, însă a fost schimbat în minutul 60. A fost însă suficient timp pentru Valentin Mihăilă pentru a rămâne cu o amintire de la Ribery.

La pauza meciului, când scorul arăta 0-0, Valentin Mihăilă l-a abordat pe Franck Ribery în drumul spre vestiare şi i-a cerut tricoul. Francezul s-a conformat şi au făcut schimb de tricouri.

Valentin Mihăilă şi Dennis Man au fost titulari cu Salernitana, în Cupa Italiei, dar doar primul a rămas pe teren până la finalul meciului.

Mihăilă a arătat o formă foarte bună şi a provocat mai multe ocazii de gol pentru echipa sa.

Pe de altă parte, Dennis Man a ajuns de mai multe ori în situaţia de a marca, dar a ratat de fiecare dată. În cele din urmă, Fabio Pecchia l-a înlocuit în minutul 58.

Drissa Camara, cel care i-a luat locul lui Dennis Man, a avut nevoie de doar un minut pentru a deschide scorul.

Tabela a fost închisă de Valentin Mihăilă, în minutul 74, când a profitat de o pasă greşită a adversarilor şi s-a lansat într-o cursă spre poarta adversă, încheiată cu gol.

Afla mai multe despre: mihaila 

viewscnt
Articole similare