Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scandal între Istvan Kovacs şi un jucător de la FC U, după fluierul final. Ce s-a întâmplat departe de camerele TV: ”Am fost puţin cam agresiv în gesturi, am şi ridicat mâna la domnul arbitru”

VIDEO | Scandal între Istvan Kovacs şi un jucător de la FC U, după fluierul final. Ce s-a întâmplat departe de camerele TV: ”Am fost puţin cam agresiv în gesturi, am şi ridicat mâna la domnul arbitru”

FC U Craiova

Comentarii

Radu Negru, fundaşul dreapta al lui FC U Craiova, a avut un conflict cu Istvan Kovacs, după fluierul final şi jucătorul a primit cartonaş roşu.

Aşa cum era de aşteptat, derby-ul dintre FC U Craiova şi Universitatea Craiova a fost plin de tensiune şi orgolii. Stare de nervozitate a fost amplificată de o decizie eronată a lui Istvan Kovacs.

Deşi a avut VAR, Kovacs a acordat un penalty controversat pentru Universitatea Craiova, pentru un presupus henţ, deşi reluările au arătat că mingea a trecut paralel cu mâna jucătorului lui FC U Craiova.

La final, Radu Negru a mers la Istvan Kovacs şi i-a cerut explicaţii. Dialogul dintre cei doi s-a lăsat cu un cartonaş roşu.

Scandal între Istvan Kovacs şi un jucător de la FC U Craiova. Radu Negru: ”I-am spus că am pierdut din cauza lui”

FC U Craiova a pierdut cu 1-2 în derby-ul cu Universitatea Craiova, toate golurile fiinde marcate din penlaty. Însă a doua lovitură de la 11 metri primită de U Craiova a stârnit multe discuţii aprinse.

Istvan Kovacs a arătat punctul cu var, deşi a avut la dispoziţie arbitraj video şi pe reluări s-a putut observa că n-a fost henţ.

Acea fază i-a iritat pe cei de la FC U Craiova. La finalul partidei, Radu Negru a mers să-i reproşeze lui Istvan Kovacs modul în care a condus acest meci şi între cei doi a izbucnit un scandal:

”(Despre al doilea penalty primit de U Craiova) Cred că a văzut toată lumea o minge în cap, nu ştiu ce a văzut domnul arbitru.

Vreau să fiu puţin rezervat, nu vreau să mă arunc cu cuvintele la cald, pentru că e posibil să zic ceva greşit. Domnul arbitru m-a accuzat pe mine că am făcut ceva ce nu am făcut, a fost un gest care s-a interpretat greşit de către dânsul. Au fost nişte cuvinte... n-au fost cuvinte urâte sau ceva.

Greşeala mea a fost că am fost puţin cam repezit sau puţin cam agresiv în gesturi. Am şi ridicat mâna la domnul arbitru şi i-am spus că, în mare parte, am pierdut din cauza dânsului.

Cred că am fost şi frustrat, şi obosit. I-am zis că am pierdut din cauza dânsului, a venit Mateiu la mine, mi-a zis să plec. Am avut un schimb de replici cu el care nu-l implica pe domnul arbitru. Şi apoi m-a întrebat: ”ce-ai zis?” I-am zis că am pierdut din cauza dumneavoastră şi mi-a arătat cartonaşul roşu”, a declarat Radu Negru la finalul partidei.

Fundaşul în vârstă de 23 de ani s-a arătat nemulţumit şi de momentul în care Istvan Kovacs a întrerupt meciul şi a trimit echipele la vestiare, din cauza obiectelor aruncate în teren de suporterii lui FC U Craiova:

”Mereu când domnul Kovacs vine aici, la Craiova, ne trimite la vestiare. Cred că toată lumea ar trebui să-şi pună un semn de întrebare de ce. Nu cred că a fost un meci în care să nu ne trimită. Cel puţin din câte îmi aduc eu aminte, acest meci şi ultimul meci tot aşa a acţionat dânsul, ne-a trimis la vestiare câte 10 minute.

E loc de îmbunătăţit la toată lumea, şi la noi, jucătorii, şi la domnii arbitri”, a comentat Radu Negru.  

Afla mai multe despre: radu negru 

viewscnt
Articole similare