Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Rednic a prefaţat Eternul Derby: "Cred că va fi mai mult spectacol în tribune decât pe teren". Pe mâna cui merge

VIDEO | Mircea Rednic a prefaţat Eternul Derby: "Cred că va fi mai mult spectacol în tribune decât pe teren". Pe mâna cui merge

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic, actualul antrenor al echipei Poli Iaşi, se aşteaptă să vadă mai mult spectacol în tribune decât pe teren, în timpul derby-ului dintre Dinamo şi FCSB.

Deşi a plecat cu scandal de la Dinamo, "Puriul" rămâne un mare fan al "câinilor" şi consideră că Dinamo poate să obţină victoria.

"E un derby, Eternul Derby, cred că o să fie în tribune mai mult spectacol decât pe teren, ţinând cont de situaţia echipelor. Ceilalţi sunt dezamăgiţi că au ratat play off-ul, Steaua încă nu se regăseşte anul acesta. Cu toţi jucătorii foarte talentaţi de acolo. Normal că îmi doresc ca Dinamo să câştige. E un derby, nu se mai ţine cont pe ce loc eşti în clasament, de formă. Plus că au obligaţia, măcar lucrul ăsta să-l realizeze dacă anul ăsta nu au reuşit mai mult", a declarat Mircea Rednic, într-o conferinţă de presă.

Dinamo - FCSB, duminică, ora 20:00, Telekom Sport 1

Meciul dintre Dinamo şi FCSB este programat să se dispute duminică, de la ora 20:00, în etapa a 25-a din Liga 1. Partida va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro.

Înaintea meciului de pe Arena Naţională, Dinamo se află abia pe locul al nouălea, cu 31 de puncte şi fără şanse la accederea în play-off. FCSB este aproape sigură de prezenţa în primele şase. Înaintea ultimelor două etape, roş-albaştrii ocupă locul al treilea, cu 43 de puncte, la egalitate cu U Craiova, a doua clasată, şi la cinci lungimi de liderul CFR Cluj.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare