Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment de confuzie în Sepsi - Dinamo! Haosul care a urmat după ce covăsnenii au încercat să facă schimbări

VIDEO | Moment de confuzie în Sepsi - Dinamo! Haosul care a urmat după ce covăsnenii au încercat să facă schimbări

Cupa României

Comentarii

În a doua etapă a grupelor Cupei României, Dinamo avea să primească vizita lui Sepsi, pe stadionul de la Arcul de Triumf. Pe final de joc, la 2-0 pentru covăsneni, Cristiano Bergodi a dorit să efectueze mai multe schimbări, iar un haos a fost declanşat de acestea.

Moment de confuzie în Sepsi - Dinamo

Dinamo a devenit prima echipă de club de fotbal care a primit permisiunea de a evolua pe arena nouă de la Arcul de Triumf, cu ocazia meciului din Cupa României, împotriva lui Sepsi.

Covăsnenii au venit ca favoriţi la Bucureşti şi şi-au respectat blazonul, reuşind să preia conducerea în prima repriză şi să se desprindă la două goluri în partea secundă.

Înaintea minutul 80, Cristiano Bergodi a dorit să efectueze trei schimbări şi l-a informat pe arbitrul asistent în legătură cu ce numere trebuie afişate pe tabelă.

Apoi a urmat un moment de confuzie generală, atât pentru arbitri, cât şi pentru jucători, care s-a lăsat cu un cartonaş galben pentru Safranko, pentru că acesta a intrat pe gazon fără permisiune.

La flash-interviu, Bergodi a explicat: ”Nu s-a înţeles team managerul cu arbitrul şi tuşierul, în loc de doi jucători, schimbam trei, nu s-au sincronizat bine. A fost un moment aşa... ne-am distrat, se întâmplă”.

Afla mai multe despre: cupa 

viewscnt
Articole similare