Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nae Constantin a plecat în mijlocul interviului, imediat ce a auzit numele lui Tamaş: ”Mai aveţi altă întrebare? Dacă nu discutăm de fotbal, mă retrag”

VIDEO | Nae Constantin a plecat în mijlocul interviului, imediat ce a auzit numele lui Tamaş: ”Mai aveţi altă întrebare? Dacă nu discutăm de fotbal, mă retrag”

Petrolul

Comentarii

Plecat de la Petrolul Ploieşti cu scandal, Gabi Tamaş (38 de ani) a depus plângere penală împotriva lui Nae Constantin (48 de ani), după ce fostul său antrenor l-a înregistrat fără acordul său. Tehnicianul ”lupinlor galbeni” a refuzat să comenteze pe acest subiect.

În a doua etapă a grupelor Cupei României, Petrolul Ploieşti nu a reuşit să o învingă pe Unirea Slobozia, în ciuda faptului că a jucat pe Ilie Oană, din postura de oaspete.

”Lupii galbeni” au irosit o multitudine de ocazii, iar, în final, partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. În urma fluierului final, Nae Constantin a tras concluziile la flash-interviu.

Concluzii... un meci pe care ni l-am fi dorit câştigat şi nu am reuşit, am avut ocazii, dar nu am reuşit să băgăm mingea în poartă, e păcat că nu suntem mai concentraţi.

Odată cu rezultatul ăsta, cred că şansele noastre de a merge mai departe în Cupă s-au terminat. Fericit nu am cum să fiu, petnru că am jucat pe terenul nostru, cu un adversar de Liga 2.

Un adevrsar bun de Liga 2, dar mă aşteptam la mai mult şi mă aşteptam să înscriem. Era o oportunitate pentru unii dintre jucători să joace mai mult. Ne doream mai mult”, a declarat Nae Constantin.

Nae Constantin a plecat în mijlocul interviului, imediat ce a auzit numele lui Tamaş

Întrebat cum a primit vestea că Gabi Tamaş a făcut plângere penală împotriva sa, tehnicianul Petrolului a avut o reacţie abjectă, refuzând să comenteze pe subiect.

Nae Constantin nu a ascultat îndemnele reporterului de a răspunde la întrebare şi a tot ameninţat că pleacă dacă nu se schimbă subiectul, ajungând chiar să se retragă în mijlocul flash-interviului.

Dacă vreţi să mai discutăm de fotbal, discutăm, de meciul de seara asta, de ce vine. Dacă nu, eu o să mă retrag şi o să vă spun la revedere. Mai aveţi altă întrebare?

Nu aş vrea să ies aşa din interviul ăsta, mai aveţi altă întrebare? (n.r. da, tot legată de Tamaş) Vă doresc o seară frumoasă”, a adăugat Constantin.

Gabi Tamaş a confirmat că l-a acţionat în instanţă pe fostul său prieten şi antrenor, care fusese chiar cel care a insistat pentru venirea sa la Ploieşti.

Afla mai multe despre: nae constantin 

viewscnt
Articole similare