Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a dezvăluit că un jucător de la FCSB are ”probleme extraordinare, imense”. Ce a păţit acesta: ”Trebuie să îl protejăm” | EXCLUSIV

MM Stoica a dezvăluit că un jucător de la FCSB are ”probleme extraordinare, imense”. Ce a păţit acesta: ”Trebuie să îl protejăm” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei FCSB-ului din derby-ul cu Rapid, scor 3-1, MM Stoica a dezvăluit că un jucător de al vicecampioanei are ”probleme extraordinare, imense”. Fotbalistul în cauză este Joonas Tamm (30 de ani), care suferă de tendinită.

Sosit la FCSB în vară, Joonas Tamm a primit o multitudine de critici după venirea în Liga 1, dar a devenit rapid cel mai important fundaş central al vicecampioanei, având în vedere concurenţa sa.

La momentul actual, jucătorul estonian este de neînlocuit în primul 11, numai că este nevoit să joace meci de meci cu probleme medicale uriaşe, cauzate de tendinită.

Tendinita reprezintă inflamaţia unui tendon, iar netratată cauzează dureri mari în zona afectată. Doar că pentru a fi tratată, persoana care suferă de tendinită are nevoie de odihnă, iar Tamm nu o primeşte.

În contextul în care urmează Campionatul Mondial din Qatar, iar Estonia nu este calificată, era momentul perfect pentru jucătorul de 30 de ani să îşi revină, dar planurile sale probabil vor fi altele.

Cupa Ţărilor Baltice va avea loc în pauza internaţională, iar Tamm are şanse mari de a fi convocat, a dezvăluit MM Stoica, în direct la Orange Sport.

”Joacă cu nişte probleme imense, extraordinare”

Managerul general de la FCSB a divulgat problemele fundaşului şi a punctat că, pentru ca acesta că poată juca în meciurile importante, inclusiv în următorul, cu FC U Craiova, clubul trebuie să îl protejeze.

Tamm joacă cu nişte probleme medicale imense. Joacă cu o tendinită care îi crează nişte probleme extraordinare. (n.r. se rezvolă după pauză?) Clar trebuie pauză.

Dar acum vine Cupa Ţărilor Baltice. Probabil că selecţionerul va apela din nou la el că... ştiţi cum sunt selecţionerii, îşi fac propriul interes. El e un jucător insustituibil acolo.

Ideea e că noi trebuie să fim inteligenţi, să îl protejăm, pentru ca să poată juca. (n.r. joacă la Craiova?) Sper. Cu Dawa e semnul întrebării, nu ştim cum o să fie”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

În următoarea etapă a Ligii 1, FCSB o va înfrunta pe FC U Craiova. Partida va putea fi urmărită în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: joonas tamm 

viewscnt
Articole similare