Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Un club din Liga 1, cu un picior în prăpastie! Tirada lui Răducioiu: ”O echipă a nimănui, nu are nimic. Nu înţeleg ce face patronul”

VIDEO EXCLUSIV | Un club din Liga 1, cu un picior în prăpastie! Tirada lui Răducioiu: ”O echipă a nimănui, nu are nimic. Nu înţeleg ce face patronul”

Fotbal intern

Comentarii

Tiradă a lui Florin Răducioiu în urma victoriei CFR-ului cu FC U Craiova! Invitat în studioul Orange Sport după meci, la emisiunea Minutul 91, fostul internaţional român a ţinut un discurs dur în legătură cu ce se petrece la echipa lui Adrian Mititelu.

Marius Croitoru şi-a părăsit postul de la FC U Craiova în urmă cu aproximativ o lună, iar echipa olteană încă nu are un nou antrenor principal.

Florin Drăgan a preluat temporar echipa, iar bilanţul este unul dezastruos: trei victorii şi două remize au însumat jucătorii din Bănie fără Marius Croitoru pe banca tehnică.

În urma înfrângerii fără drept de apel împotriva CFR-ului, interimarul de la FC U Craiova s-a prezentat absolut ruşinos la flash-interviu.

Nu ştiu ce să vă spun sincer. Ce este cert este că nu reuşim să adunăm puncte. Trebuie să mergem mai departe, să uităm, ne aşteaptă o serie de meciuri incredibile, nu mai avem timp să plângem.

Calitate avem, dar, până la urmă, băieţii care au intrat trebuiau să rezolve. Pregătim cât de bine putem în timpul săptămânii şi vine jocul şi depindem de ei (n.r. de jucători)”, a declarat Florin Drăgan.

”O echipă a nimănui, nu are nimic”

Florin Răducioiu a ”erupt” când l-a auzit pe antrenorul de la FC U Craiova. Expertul Orange Sport şi-a rezervat în principal criticile pentru patron, punctând că, la momentul actual, echipa e cu un picior în prăpastie.

De câteva săptămâni bune vorbim de ce patronul, proprietarului acestei echipe, nu ia o hotărâre, nu reacţionează pentru binele echipei. Este elocventă intervenţia acestui antrenor, care pur şi simplu nu ştie ce să spună.

Nu te poţi prezenta la conferinţa de presă cu asemenea declaraţii, acest flash-interviu cu <<nu ştiu ce să spun, am venit să... nu ştiu de ce am venit>>, pe cuvânt

Oglindeşte exact situaţia exactă a Craiovei, evident şi pe teren. A fost un meci care putea să se termine mult mai mult. O echipă a Craiovei care nu are un joc, nu are un antrenor, nu are nimic, este o echipă a nimănui”, a declarat Florin Răducioiu, la Orange Sport.

În prezent, FC U Craiova se află pe locul 14 în Liga 1, la egalitate de puncte cu UTA Arad, aflată pe penultima poziţie.

Afla mai multe despre: florin răducioiu 

viewscnt
Articole similare