Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Croitoru, surprins în tribune la meciul unor adversare din Liga 1! La ce partidă asistă antrenorul lui FC Argeş

VIDEO | Marius Croitoru, surprins în tribune la meciul unor adversare din Liga 1! La ce partidă asistă antrenorul lui FC Argeş

Fotbal intern

Comentarii

De abia instalat pe banca tehnică a lui FC Argeş, Marius Croitoru (42 de ani) a fost surprins în tribune la meciul unor adversare din Liga 1, CS Mioveni şi FC Botoşani, care se întâlnesc în grupele din Cupa României.

Marius Croitoru, surprins în tribune la meciul unor adversare din Liga 1

Plecat cu scandal de la FC U Craiova, Marius Croitoru nu a stat mult pe bară. Primarul Cristian Gentea a profitat de faptul că antrenorul de 42 de ani rămăsese liber de contract şi l-a demis pe Andrei Prepeliţă.

În locul său a sosit Marius Croitoru, iar, după două meciuri, bilanţul nu e grozav: o victorie la debut, 1-0 cu UTA, în deplasare, a fost ”umbrită” de o înfrângere halucinantă cu Sepsi, 0-5, la Piteşti.

La câteva zile după rezultatul dezastruos din Trivale, Marius Croitoru a decis să asiste la meciul unor adversare din Liga 1, CS Mioveni şi FC Botoşani, care se întâlnesc în Cupa României.

Întrucât locuieşte în apropiere, este posibil ca antrenorul lui FC Argeş să nu fi fost prezent la meci cu vreun motiv specific, în afară de a urmări două adversare şi a se reîntâlni cu foştii jucători şi colaboratori.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare