Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima decizie controversată luată de Croitoru la FC Argeş: "La 'case mici' trebuie să faci' / Îl umileşti" | VIDEO

Prima decizie controversată luată de Croitoru la FC Argeş: "La 'case mici' trebuie să faci' / Îl umileşti" | VIDEO

FC Argeș

Comentarii

Prima decizie controversată luată de Marius Croitoru la FC Argeş a fost dezbătută de experţii Orange Sport, Florin Răducioiu şi Basarab Panduru.

Marius Croitoru a dat un semnal puternic după prima decizie controversată luată la FC Argeş

Sepsi OSK s-a impus sâmbătă fără probleme, în deplasare, în faţa formaţiei FC Argeş, scor 5-0, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă. Oaspeţii au deschis în minutul 28, când Latovlevici a comis un fault în propriul careu şi Istvan Kovacs a dictat penalty. De altfel, fundaşul stânga a fost schimbat după doar jumătate de oră de joc de Marius Croitoru, care nu i-a acceptat evoluţia nesigură din apărarea argeşeană. 

Fotbalistul a fost atacat inclusiv din interiorul clubului, iar Mihai Stoica a transmis că Iasmin Latovlevici va plăti cu locul la FC Argeş

Schimbarea sinonimă cu o umilinţă pentru Iasmin Latovlevici nu a fost acceptată de Florin Răducioiu, care i-a atras atenţia antrenorului de la FC Argeş. 

"Nu mi-a plăcut ce a făcut Croitoru, pentru că e vorba despre un jucător care face parte din echipa asta şi are mare experienţă. Nu poţi să... Nu sunt de acord cu alegerea lui mister, evident a fost făcută, dar e greşită. Acest jucător trebuie respectat şi nu trebuie tratat aşa. Trebuie să ştii să laşi de la tine şi să nu-l umileşti. Îmi pare rău pentru mister, nu credeam că va face aşa, îmi pare rău şi pentru Latovlevici. Înţeleg această înfrângere, acest rezultat, dar respectul e mai presus decât orice. Xavi l-a schimbat pe Pique? Nu l-a schimbat, nu l-a umilit", a spus fostul atacant de la AC Milan. 

Basarab Panduru a garantat pentru seriozitatea din antrenamente a lui Iasim Latovlevici, dar a recunoscut că la cluburile unde situaţia este dificilă aceste practici au loc. 

"La case mari vezi rar spre deloc. La case mici câteodată trebuie să faci. La case mari e puţin diferit de casele mici. Mai devreme sau mai târziu o să plece şi el (n.r. - Latovlevici), dar şi celelalte trei voci (n.r. - fotbalişti importanţi de la FC Argeş). Dacă vrei să faci ceva la echipă, că asta nu e în regulă. Vocile alea trebuie să dea tonul la ce e bun, că aia e vocea în vestiar.

Vorbim despre Latovlevici, vorbim despre altceva, nu-l văd pe Lato să nu se pregătească, nu-l văd să facă lucrurile astea. Mi s-a părut un băiat foarte serios. Îl ştiu de la Banatul Timişoara. M-am dus să văd un meci acolo. Era creţ, avea plete pe acolo, avea 18 ani, îl cunosc de mic pe el. Mi se pare un băiat serios. La el e un semn de întrebare, dar la case mici trebuie să mai faci", a spus expertul Orange Sport. 

Cu FC Argeş învinsă la scor pe teren propriu, Marius Croitoru nu a dorit să ofere declaraţii după ce echipa lui a fost umilită de Sepsi.

Afla mai multe despre: marius croitoruiasmin latovlevicifc argeşmarius croitoru iasmin latovlevici 

viewscnt
Articole similare