Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia lui Adrian Mititelu, criticată dur de Basarab Panduru: ”Dacă vrei să îl vinzi, trebuie antrenat”. Concluzii după victoria CFR-ului cu FC U Craiova | EXCLUSIV

Decizia lui Adrian Mititelu, criticată dur de Basarab Panduru: ”Dacă vrei să îl vinzi, trebuie antrenat”. Concluzii după victoria CFR-ului cu FC U Craiova | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

În ultima partidă din a 17-a etapă a Ligii 1, CFR Cluj a reuşit să îşi ia revanşa pentru înfrângerea din tur şi să o învingă pe FC U Craiova, scor 3-1. În urma partidei, Basarab Panduru a analizat confruntarea dintre cele două.

După ce a reuşit să îşi asigure calificarea în primăvara Conference League, CFR Cluj şi-a reîndreptat atenţia către campionat, urmând să o înfrunte pe FC U Craiova.

Echipa patronată de Adrian Mititelu încă nu are un nou antrenor principal, în ciuda faptului că a trebut o lună de când Marius Croitoru şi-a părăsit postul.

Iar acest lucru s-a văzut şi în teren. Jucătorii nu au respectat niciun plan de joc, iar CFR a reuşit să îşi creeze o multitudine de ocazii, marcând de trei ori.

În urma fluierului final, invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a tras concluziile în legătură cu ultimul meci al etapei şi a criticat dur decizia lui Adrian Mititelu de a nu numi un nou antrenor.

”Dacă vrei să îl vinzi, trebuie să îl antrenezi”

Panduru a lăudat mai întâi pe CFR Cluj, înainte de a le transmite oltenilor că, dacă vor să obţină o sumă importantă pentru Juan Bauza, trebuie să găsească un tehnician care să îl ajute pe acesta.

Aşa e normal, când nu ai antrenor, trebuie să pierzi, nu să câştigi. Te uiţi la jucători, îi vezi că fiecare cam face ce vrea. Mă aşteptam la rezultatul ăsta, nici nu e mare până la urmă.

Dar au fost două reprize diferite, patru bare, goluri, prima repriză mi-a plăcut. CFR arată că e o echipă puternică. O victorie fără niciun fel de problemă, iar CFR e periculoasă.

Te uiţi la Craiova şi vezi că are calitate, dar cum îi pui pe picioare pe jucătorii ăştia. Te uiţi la Bauza şi nici nu ştii dacă mai e pe Bauza ăla. Stă în fund, cade, nu mai joacă, nu mai face nimic.

Bauza trebuie antrenat. Dacă vrei să îl vinzi, trebuie să îl antrenezi. Calitate are, dă nişte pase... dar trebuie antrenat, acum e alt Bauza.

Nici Baeten, nici Asamoah, niciunul nu mai e. Nu ştiu ce e acolo”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare