Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îţi place când auzi că gândeşte un jucător”. Basarab Panduru, analiză fabuloasă după eliminarea lui Morais: ”Au jucat mai bine după ce a ieşit” | EXCLUSIV

”Îţi place când auzi că gândeşte un jucător”. Basarab Panduru, analiză fabuloasă după eliminarea lui Morais: ”Au jucat mai bine după ce a ieşit” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Inivtat în studioul Orange Sport în urma derby-ului dintre FCSB şi Rapid, câştigat de roş-albaştri cu 3-1, Basarab Panduru a analizat una dintre fazele importante ale meciului, eliminarea lui Junior Morais. Expertul a avut o reacţie fabuloasă şi a glumit că Rapid a jucat mai bine după ce a încasat cartonaşul roşu.

Derby-ul dintre Rapid şi FCSB din turul sezonului regular, câştigat de giuleşteni cu 2-0, a dus la despărţirea de Toni Petrea şi la revenirea lui Nicolae Dică pe banca tehnică a vicecampioanei.

Din păcate pentru fostul secund de la echipa naţională, acesta nu a prins returul cu Rapid, dându-şi demisia după ultima etapă dinaintea derby-ului, în urma înfrângerii cu U Cluj.

Mihai Pintilii a preluat temporar responsabilităţile lui Dică şi a debutat ca principal împotriva lui West Ham, partidă pierdută cu 3-0 de FCSB, pe teren propriu.

În acest context, aşteptările nu erau prea mari înaintea derby-ului cu Rapid, dar vicecampioana şi-a respectat blazonul şi a reuşit să îi învingă pe rivali.

Unul dintre cei mai buni oameni din teren a fost Andrei Cordea, care a marcat primul gol, a pasat decisiv la al treilea şi a obţinut eliminarea lui Junior Morais, în repriza secundă.

”Îţi place când auzi că gândeşte un jucător”

Fotbalistul FCSB-ului a deazvăluit în urma meciului că a s-a gândit şi încercat să îl provoace intenţionat pe brazilian, ştiind că acesta poate ”erupe”.

Invitat în studioul Orange Sport în urma confruntării, Basarab Panduru a făcut o analiză fabuloasă a fazei eliminării şi a discursului lui Andrei Cordea.

Expertul l-a lăudat pe jucătorul FCSB-ului că a ”ştiut ce trebuie să facă” şi a glumit că Rapid a jucat mai bine fără fundaşul său stânga în teren, reuşind să marcheze doar în inferioritate numerică.

Îţi place când auzi că un jucător gândeşte, nu? Asta îţi place sigur. A ştiut ce trebuie să facă. Aici (n.r. când a fost eliminat Morais), Cordea îl împinge, îl provoacă, ştie că se întâmplă ceva.

Junior face lucrurile astea. Au jucat mai bine după ce a ieşit, parcă atunci a început Rapid să joace”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Pentru cartonaşul roşu direct încasat, Junior Morais va lipsi cel puţin două etape, conform regulamentului.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare