Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul care ar putea decide lupta la titlu în Liga 1! Basarab Panduru: ”Ce să te pui cu ei? La 'Rege' nu prea ai ce să aduci” | EXCLUSIV

Transferul care ar putea decide lupta la titlu în Liga 1! Basarab Panduru: ”Ce să te pui cu ei? La 'Rege' nu prea ai ce să aduci” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei CFR-ului cu FC U Craiova, scor 3-1, Basarab Panduru a ajuns la concluzia că, în cazul în care campioana va reuşit transferul mult dorit, nimeni nu va putea să îi stea în cale în lupta la titlu.

După un început neaşteptat de modest de sezon, CFR Cluj a reuşit să revină uşor, uşor în lupta la titlu, iar, după victoria cu FC U Craiova, a urcat înapoi pe podium.

Echipa pregătită de Dan Petrescu s-a distrat cu formaţia lipsită de antrenor, iar diferenţa de la tabelă putea fi mult mai mare la finalul celor 90 de minute.

Înaintea meciului, un anunţ-bombă fusese făcut de patronul Nelu Varga, care dezvăluia că prioritatea CFR-ului în perioada de mercato din iarnă este să obţină semnătura lui Nicuşor Stanciu.

Vicecăpitanul echipei naţionale încă se află în China, dar Anamaria Prodan a anunţat că lucrează la revenirea acestuia în Europa, în condiţiile în care nivelul din campionatul chinez este foarte scăzut.

În urma victoriei campioanei cu FC U Craiova, invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a analizat lupta la titlu şi a ajuns la o concluzie sumbră.

”'Regele' mereu a spus <<eu am bani să mă cârpesc, nu să îl iau pe Stanciu>>”

Expertul este de părere că, dacă CFR Cluj chiar va reuşi să îl transfere pe Nicuşor Stanciu, atunci nu există echipă în campionatul nostru care să îi pună probleme în lupta la titlu.

Dacă intră în mercato, intră sigur CFR. Aud acum că îl vrea pe Stanciu, ce să te pui cu CFR-ul, care îl vrea pe Stanciu? 'Regele' mereu a spus <<eu am bani să mă cârpesc, nu să îl iau pe Stanciu>>.

Vine Rapid, care pare că face ceva, îl vrea pe Alibec, îl ajută şi pe 'Rege', îi dă nişte bani. Craiova, care probabil că poate să facă ceva. Şi dacă nu face, vine Ivan, vine Koljic, vin cu ceva în plus.

La 'Rege' nu prea ai, că nu ştiu ce jucători poţi să aduci în iarnă. Să ştii că poţi face diferenţa în iarnă, dacă aduci jucători”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare