Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dilemă în studioul Orange Sport. A fost sau nu "lucrat" Dică de jucătorii FCSB-ului? "S-a văzut clar"

VIDEO | Dilemă în studioul Orange Sport. A fost sau nu "lucrat" Dică de jucătorii FCSB-ului? "S-a văzut clar"

FCSB

Comentarii

FCSB a trecut cu bine peste o săptămână extrem de agitată şi a câştigat derby-ul cu Rapid, duminică, scor 3-1.

Săptămâna trecută, FCSB a pierdut partida cu U Cluj, scor 1-2, iar Nicolae Dică şi-a dat demisia, marţi, de pe banca tehnică. La doar două zile distanţă, cu Mihai Pintilii la conducere, vicecampioana României a fost bătută la scor de neprezentare, pe Arena Naţională, de o echipă West Ham plină de jucători din propria academie.

Deşi părea victimă sigură în derby-ul de duminică seara, FCSB a arătat o altă faţă şi a făcut un meci perfect în faţa Rapidului. Roş-albaştrii s-au impus cu 3-1, după golurile marcate de Cordea, Compagno şi Popescu, iar experţii Orange Sport s-au întrebat dacă fotbaliştii FCSB-ului au contribuit şi ei la plecarea lui Nicolae Dică.

"Evident că ceva s-a rupt, eu cred că Dică a pierdut vestiarul, cum se spune. Jucătorii n-au mai jucat aşa cum ar fi trebuit să joace, s-a văzut clar. Au pierdut meciul de la Cluj şi l-au dat afară pe Dică, pot spune asta între ghilimele" , a spus Florin Răducioiu.

Inclusiv declaraţiile oferite de Andrei Cordea, după meciul cu Rapid, i-au ridicat semne de întrebare lui Basarab Panduru.

"Cordea e bun, e foarte bun, Cordea joacă bine cu orice antrenor, pentru că e bun. Însă mă uit şi la declaraţiile lui după meciul de la Cluj, când a spus că nu înţelege de ce echipa joacă numai cu pase lungi. Acum, brusc, vine şi spune că s-au adunat toţi şi că sunt ca o familie.

Îl ai şi pe Dică, Dică te-a antrenat, cu Dică ai dat goluri, puteai să zici două vorbe şi despre el. Puteai să-i mulţumeşti, puteai să spui şi despre Dică două vorbe după meciul cu Rapid. Nu, tu n-ai făcut asta şi te-ai dus după trend. Dacă trendul vine de sus, imediat toată lumea l-a dat la o parte pe Dică" , a declarat Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare