Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Paraschiv, aproape de plecarea de la Hermannstadt! Impresarul său a dezvăluit ”discuţii destul de înaintate”. Unde poate ajunge

Daniel Paraschiv, aproape de plecarea de la Hermannstadt! Impresarul său a dezvăluit ”discuţii destul de înaintate”. Unde poate ajunge

Hermannstadt​

Comentarii

După jumătate de sezon de excepţie alături Hermannstadt în Liga 1, Daniel Paraschiv (23 de ani) este aproape de plecarea de la Sibiu. Impresarul său, Mircea Balaj, a dezvăluit că deja este în discuţii pentru un transfer al jucătorului aflat pe locul doi în clasamentul golgheterilor din campionat.

Sosit pentru prima dată la Hermannstadt în iarnă, sub formă de împrumut, de la CFR Cluj, Daniel Paraschiv a impresionat destul în eşalonul secund încât să fie păstrat în lot şi după promovare.

Nedorit în Gruia, atacantul a făcut de această dată pasul definitiv la Sibiu, iar, la momentul actual, se află pe locul secund în lista celor mai buni marcatori din Liga 1, cu opt reuşite, doar în urma lui Andrea Compagno.

Forma sa bună l-a mai adus în atenţia celor de la Rapid, iar Paraschiv a fost propus şi la Farul Constanţa, doar că există o mare posibilitate ca acesta să nu mai stea mult în România.

Mircea Balaj, impresarul său, a dezvăluit că se află în discuţii ”destul de înaintate” cu mai multe echipe, toate aflate în campionate străine.

”Purtăm deja discuţii destul de înaintate”

Conform acestuia, Daniel Paraschiv ar putea ajunge în Polonia, Grecia sau Ungaria. În viitorul apropiar, următorii paşi ai golgheterului de la Sibiu vor fi dezvăluiţi.

Da, e adevărat, pentru Daniel purtăm deja discuţii destul de înaintate în Polonia, Grecia şi Ungaria.

E un jucător cu un potenţial deosebit, avem câteva cluburi interesate, vom vedea în săptămânile următoare cum vor decurge lucrurile”, a declarat Mircea Balaj, pentru Playsport.

În prima jumătate de sezon petrecută la Hermannstadt, Daniel Paraschiv a însumat nouă apariţii şi patru goluri, toate în play-off-ul Ligii 1.

Tranziţia către Liga 1 nu i-a pus deloc probleme atacantului, care şi-a menţinut forma bună, punctând de opt ori în cele 16 meciuri de campionat în care a fost folosit.

Întrebat în urma victoriei cu CS Mioveni dacă îl poate pierde pe Paraschiv, Marius Măldărăşanu a recunoscut că acesta va pleca cu siguranţă la un moment dat de la Sibiu.

Până la urmă va veni şi momentul când va fi 'vânat', dar cred în el, e un caracter deosebit, foarte serios, eu îl văd bine, dar trebuie să rămână cu picioarele pe pământ”, a spus Marius Mălădrăşanu.

Afla mai multe despre: daniel paraschiv 

viewscnt
Articole similare