Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Următoarea schimbare de antrenor din Liga 1? Tehnicianul a recunoscut în direct că şi-ar putea pierde postul: ”Trebuie să discut cu patronul” | VIDEO

Următoarea schimbare de antrenor din Liga 1? Tehnicianul a recunoscut în direct că şi-ar putea pierde postul: ”Trebuie să discut cu patronul” | VIDEO

Superliga

Comentarii

În a doua etapă a grupelor Cupei României, FC Botoşani a fost învinsă de CS Mioveni, echipă care încă nu l-a înlocuit pe Flavius Stoican, scor 1-0. În urma partidei, Mihai Teja (44 de ani) a recunoscut că ar putea să îşi piardă postul.

În prezent pe ultimul loc al Ligii 1, cu opt puncte şi o singură victorie după 17 etape, CS Mioveni a reuşit să obţină o victorie neaşteptată în a doua rundă a grupelor Cupei României.

FC Botoşani a fost ”victima” argeşenilor, fiind înfrântă cu 1-0, în urma unui gol marcat în ultimele minute de Mioveni, în urma unui contraatac.

În urma partidei, prezent la flash-interviu, Mihai Teja a afirmat că echipa sa nu a jucat atât de rău, dar a fost pedepsită pentru că nu şi-a fructificat şansele.

Întrebat dacă este din nou agitaţie la club, antrenorul a recunoscut că trebuie să aibă o discuţie cu patronul, pentru a se stabili dacă vor continua colaborarea.

Teja a punctat totuşi că nu se gândeşte să renunţe, dar a afirmat că mai are un meci garantat pe bancă, înainte de a se consulta cu Valeriu Iftime.

Următoarea schimbare de antrenor din Liga 1?

Nu am făcut un joc rău, numai că ne-au surprins pe contraatac în ultimele minute. Am încercat, am avut situaţii de a marca, nu am fructificat, nu am fost clari în faţa porţii.

Din păcate, e înfrângere şi e dureroasă. Sunt doi-trei jucători care au venit acum şi am vrut să îi văd, au jucat şi câţiva jucători care au apărut mai puţin, dar ştiu că au calitate şi era normal să îmi doresc mai mult.

Eu cred că suntem acolo (n.r. aproape de play-off), toate echipele sunt acolo, e diferenţă de patru-cinci puncte, două-trei victorii te duc mai sus, două-trei înfrângeri şi poţi să ajungi pe penultimul loc.

Şanse sunt, e distanţă mică între echipe, dar ideea e că trebuie să ne trezim repede şi să câştigăm meciuri. Când pierzi nu se liniştesc apele, când câştigi se liniştesc.

(n.r. acum iar e agitaţie?) Da, da... nu, e clar că trebuie să am o discuţie cu domnul Valeriu (n.r. Iftime) şi vedem în continuare. O discuţie de situaţia actuală, trebuie să tragem linie şi vedem.

Mai e un meci şi vedem despre ce e vorba. (n.r. luaţi în calcul să renunţaţi?) Încă nu, vreau să am o discuţie cu domnul Valeriu şi vedem după aceea”, a declarat Mihai Teja.

Afla mai multe despre: mihai teja 

viewscnt
Articole similare