Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Omul ăsta e incredibil”. Florin Răducioiu, plecăciuni în faţa unui tehnician din Liga 1: ”Reuşeşte să revitalizeze jucători” | EXCLUSIV

”Omul ăsta e incredibil”. Florin Răducioiu, plecăciuni în faţa unui tehnician din Liga 1: ”Reuşeşte să revitalizeze jucători” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Aflată în continuare pe primul loc în Liga 1, după 17 etape, Farul Constanţa se bate cu şanse la titlu în acest sezon, iar Florin Răducioiu este de părere că tot meritul îi aparţine lui Gică Hagi (57 de ani).

Aflată în plină luptă la titlu la momentul actual, Farul Constanţa a depăşit multe aşteptări în acest sezon şi este singura echipă din Liga 1 care pare că o poate opri pe CFR din a câştiga iar campionatul.

Clujenii au cucerit ultimele cinci titluri la rând, dar se află în prezent doar pe locul trei, deşi mai au două restanţe şi ar putea urca la doar trei puncte de lider.

În orice caz, în prezent Farul este pe primul loc, iar performanţele reuşite până acum se datorează unor jucători care nu dădeau randament la fostele echipe.

Denis Alibec şi Louis Munteanu formează un parteneriat de temut în atac, Gabi Torje a arătat neaşteptat de bine când a fost folosit, în timp ce Dragoş Nedelcu, Tudor Băluţă şi Romario Benzar au început să îşi revină.

”De remarcat cum reuşeşte să revitalizeze aceşti jucători, omul ăsta e incredibil”

 

Florin Răducioiu este de părere că toate revenirile de formă ale acestor jucători i se datorează lui Gică Hagi, pe care l-a numit un om incredibil.

Fostul ”tricolor” a făcut plecăciuni în faţa ”Regelui” şi a afirmat că echipa sa are cele mai bune şanse în acest sezon de a mai cuceri un titlu, după cel din 2017.

Farul ne-a obişnuit cu un joc strălucit. E o concepţie de joc fantastică acolo. De remarcat cum reuşeşte Gică Hagi să revitalizeze aceşti jucători, Torje, Munteanu, Moldoveanu.

Omul ăsta e incredibil ce reuşeşte să facă, reuşeşte să motiveze aceşti jucători, ceea ce nu prea se întâmple la alte echipe după părerea mea, cu excepţia CFR-ului.

Simt că e momentul lor, că poate fi campionatul lor, e ocazie aproape unică pentru ei să câştige campionatul”, a declarat Florin Răducioiu, la Orange Sport.

Miercuri, Farul va disputa al doilea meci din grupele Cupei României, împotriva Rapidului. Partida va debuta la ora 21:00 şi va putea fi urmărită în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: gică hagi 

viewscnt
Articole similare