Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente tandre între Silvio Berlusconi şi iubita lui, care este cu 53 de ani mai tânără. Cum arată jumătatea miliardarului italian

VIDEO | Momente tandre între Silvio Berlusconi şi iubita lui, care este cu 53 de ani mai tânără. Cum arată jumătatea miliardarului italiangalerie foto

Diverse

Comentarii

Silvio Berlusconi a fost surprins în timp ce era sărutat de iubita lui, care este cu 53 de ani mai tânără.

Ajuns la 85 de ani, Silvio Berlusconi trăieşte în continuare fiorii dragostei. Fostul patron al lui AC Milan a fost surprins în timp ce era sărutat de Marta Fascina, o deputată în vârstă de 32 de ani.

S-a întâmplat la meciul celor de la Monza - unde Berlusconi este patron - cu Pisa, pierdut de gazde cu 1-2, în Serie B.

Scene de dragoste între Berlusconi şi iubita lui cu 53 de ani mai tânără

Sâmbătă, Silvio Berlusconi a mers din nou pe stadion, după o perioadă în care a lipsit de la meciurile echipei sale, Monza. Miliardarul italian a venit însoţit de Adriano Galliani, dar şi de iubita lui, care este cu 53 de ani mai tânără, deputata Marta Fascina.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU MARTA FASCINA!

În timpul meciului, Silvio Berlusconi şi Marta Fascina au fost surprinşi în timp ce-şi manifestau dragoste, precum doi adolescenţi, fără să aibă vreo reţinere.

Pentru presa din scandal din Italia nu este însă o surpriză. Silvio Berlusconi şi Marta Fascina formează un cuplu încă din anul 2020, după ce fostul patron al lui AC Milan s-a despărţit oficial de Francesca Pascale (37 de ani).

De atunci, cei doi îndrăgostiţi au fost surprinşi în diferite ipostaze tandre, fără să ţină prea mult cont de mediul în care se aflau.

Cine este Marta Fascina, iubita cu 53 de ani mai tânără a lui Silvio Berlusconi

În vârstă de 32 de ani, Marta Fascina a fost model şi în prezent este deputat. Presa din Italia o descrie ca pe o fire foarte discretă, care refuză să acorde interviuri.

Marta Fascina s-a născut în Melito Porto Salvo, o localitate din Reggio Calabria şi a studiat Literatura la Universitatea Sapienza, din Roma.

După absolvire, şi-a găsit un post în biroul de presă şi relaţii publice a partidului Forza Italia, unde Silvio Berlusconi este preşedinte.

Cei doi au lucrat împreună şi s-au apropiat tot mai mult, până au devenit un cuplu. Ulterior, Marta Fascina a primit un loc pe listele pentru alegerile parlamentare şi a reuşit astfel să câştige un mandat de deputat.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: berlusconi 

viewscnt
Articole similare