Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | O luptătoare UFC n-a mai putut să se ţină pe picioare la cântarul oficial, după ce a slăbit prea mult

VIDEO | O luptătoare UFC n-a mai putut să se ţină pe picioare la cântarul oficial, după ce a slăbit prea mult

Alte sporturi

Comentarii

Julija Stoliarenko, luptătoare UFC, a trăit momente şocante. Sportiva în vârstă de 27 de ani n-a mai putut să se ţină pe picioare la cântarul oficial. Julija Stoliarenko a slăbit prea mult şi acest lucru i-a afectat starea fizică.

Julija Stoliarenko ar fi trebuit să lupte contra Juliei Avila, din Mexic, în cadrul unei gale UFC care ar fi trebuit să aibă loc în Las Vegas. Însă luptătoarea lituaniană a căzut din picioare la cântarul oficial.

O vedetă a căzut din picioare după ce a slăbit prea mult

În vârstă de 27 de ani, Julija Stoliarenko ar fi trebuit să dispute al 16-lea său meci în UFC contra Juliei Avila, din Mexic. Însă Stoliarenko a avut grave probleme la cântarul oficial. Vizibil ameţită, sportiva din Lituania s-a urcat pe cântar, însă a căzut din picioare.

Stoliarenko a primit imediat îngrijire medicală şi a încercat din nou să se urce pe cântar, după câteva minute. Însă nici de această dată n-a avut prea mult succes. Până la urmă, luptătoare UFC a fost urcată pe o targă şi transportată pentru îngrijiri medicale.

Julija Stoliarenko a ajuns în această situaţie după ce a făcut eforturi incredibile să slăbească şi să-şi menţină greutate sub 61,3 kg, în condiţiile în care are o înălţime de 1.73 metri.

Afla mai multe despre: julija stoliarenko 

viewscnt
Articole similare