Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO OFICIAL | Manuel Neuer a semnat. Gigantul care şi-a asigurat serviciile legendarului portar: ”Suntem foarte încântaţi”

VIDEO OFICIAL | Manuel Neuer a semnat. Gigantul care şi-a asigurat serviciile legendarului portar: ”Suntem foarte încântaţi”

Campionate

Comentarii

Portarul Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu campioana Germaniei, Bayern Munchen. Noua înţelegere este valabilă până la 30 iunie 2024, un sezon mai mult decât precedenta.

OFICIAL | Manuel Neuer a semnat. Gigantul care şi-a asigurat serviciile legendarului portar: ”Suntem foarte încântaţi”. Prezentare inedită

În vârstă de 36 de ani, Neuer este la Bayern din 2011, când a fost transferat de la Schalke 04. El a devenit căpitanul echipei în 2017.

"Sunt foarte fericit că drumul meu la Bayern va continua. Vom avea din nou o echipă foarte bună, cu care ne putem lupta pentru orice trofeu. În calitate de portar şi căpitan, vreau să fiu un sprijin şi un factor decisiv pentru marile noastre obiective", a declarat Neuer.

Clubul bavarez a reacţionat şi el după parafarea noii înţelegeri.

"Manuel Neuer este cel mai bun portar din lume şi stabileşte recorduri internaţionale de mult timp. Suntem foarte încântaţi că i-am prelungit contractul. Manuel este una dintre figurile cheie din istoria FC Bayern", a declarat Oliver Kahn, directorul general al campioanei Germaniei.

Manuel Neuer a jucat 472 de meciuri pentru Bayern, în toate competiţiile. La echipa naţională a Germaniei a strâns 109 selecţii.

Asemenea lui Neuer, şi Thomas Muller a semnat prelungirea cu gruparea bavareză până în 2024.

Afla mai multe despre: neuerbayern 

viewscnt
Articole similare