Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Klopp, după ce a ratat ”la mustaţă” titlul cu Liverpool: ”Să termin pe locul doi este povestea vieţii mele”. Mesaj de clasă pentru rivalul Pep

Klopp, după ce a ratat ”la mustaţă” titlul cu Liverpool: ”Să termin pe locul doi este povestea vieţii mele”. Mesaj de clasă pentru rivalul Pep

Liverpool

Comentarii

Jurgen Klopp a tras concluziile după ce a încheiat din nou al doilea cu Liverpool, în Premier League, după campioana Manchester City.

În ultima etapă din Premier League, Manchester City a câştigat, în mod dramatic, cu formaţia Aston Villa, scor 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0.

Astfel, ”cetăţenii” au cucerit titlul în campionatul Angliei, al patrulea de la venirea lui Pep Guardiola şi al şaselea din era Premier League (din 1992 până în prezent).

Liverpool, contracandidata la titlu, a fost şi ea condusă în meciul cu Wolves, încă din debutul acestuia, dar a reuşit să revină şi să se impună la final, scor 3-1.

Totuşi, victoria nu a fost suficientă pentru ”cormorani” în lupta la titlu, întrucât aceştia aveau nevoie ca City să nu câştige cu formaţia pregătită de Steven Gerrard, legenda de pe Anfield Road.

Klopp, după ce a ratat ”la mustaţă” titlul cu Liverpool: ”Să termin pe locul doi este povestea vieţii mele”. Mesaj de clasă pentru rivalul Pep

La capătul celor două meciuri dramatice de la Liverpool, respectiv Manchester, Jurgen Klopp a dat dovadă de fair-play şi a felicitat-o pe City pentru câştigarea campionatului.

Tehnicianul german a scos în evidenţă faptul că a încheiat de mai multe ori pe locul doi în cariera sa, fie că a fost vorba de Borussia Dortmund în Bundesliga, fie de Liverpool în Premier League.

În Germania, Klopp a terminat de două ori al doilea (2013, 2014), de fiecare dată în spatele lui Bayern Munchen, pregătită în acea perioadă şi de rivalul Pep Guardiola.

Iar de la venirea în fotbalul din Anglia, managerul neamţ a încheiat pe locul doi în acest an 2022 şi în 2019, de fiecare dată în urma celor de la Manchester City.

"Felicitări lui Manchester City şi lui Pep Guardiola. Le mulţumesc celor de la Aston Villa şi Wolverhampton pentru că au făcut meciuri pe cinste. Nu este rezultatul dorit. A fost un thriller.

Nu ştiu exact scorurile, dar ştiu că Aston Villa avea două goluri avantaj. În acest moment, suntem dezamăgiţi. Dacă ar fi fost 5-0 pentru City după 10 minute, ar fi fost doar un meci normal pentru noi.

N-am făcut nici noi cel mai bun meci, dar totul e ok. 92 de puncte este ceva absolut incredibil. Am vrut să câştigăm titlul, dar este în regulă. Să termin pe locul doi este povestea vieţii mele.

Nu poţi face mai mult decât să dai absolut tot ce ai mai bun, iar băieţii asta au făcut. Am ţinut pasul până la capăt cu cea mai bună echipă din lume, este ceva de-a dreptul special. Vom încerca din nou sezonul următor", a declarat Klopp, potrivit Express.

Liverpool s-a clasat pe locul doi în Premier League, cu 92 de puncte. Campioana Manchester a încheiat cu 93. Pentru Jurgen Klopp şi trupa sa urmează finala Ligii Campionilor cu Real Madrid.

Afla mai multe despre: kloppliverpool 

viewscnt
Articole similare