Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Parma - Spal 4-0. Dennis Man, ridicat în slăvi de presa italiană: ”Cel mai bun jucător de pe teren”

VIDEO | Parma - Spal 4-0. Dennis Man, ridicat în slăvi de presa italiană: ”Cel mai bun jucător de pe teren”

Stranieri

Comentarii

PArma a reuşit să se impună cu uşurinţă împotriva celor de la Spal, scor 4-0.

În a 26-a etapă a Serie B, Parma primea vizita lui Spal, formaţie aflată la doar două puncte în urma ”cruciaţilor”.

Un nou rezultat negativ ar fi lăsat echipa pregătită de Beppe Iachini pe poziţia a 15, prima în afara zonei roşii, dar Parma s-a descătuşat.

4-0 s-au impus ”cruciaţii” împotriva celor de la Spal, graţie golurilor marcate de Gennaro Tutino (27'), Adrian Bernabe (33'), Franco Vazquez (62') şi Adrian Benedyczak (68’).

Niciunulul dintre aceştia nu a fost considerat omul meciului de presa italiană însă, Dennis Man fiind numit ”cel mai bun jucător de pe teren”.

Românul a dat pasa decisivă la a ttreia reuşită a Parmei şi a pus constant probleme defensivei lui Spal.

Dennis Man, ridicat în slăvi de presa italiană

“Nu a înscris, dar forma lui este sclipitoare. A făcut faza de la golul de 1-0 şi a oferit un assist pentru golul de 3-0. A fost un factor decisiv în banda stângă. Cel mai bun jucător de pe teren”, a scris tuttomercatoweb.com.

Cu această victorie, Parma a urcat pe poziţia a 12-a, la nouă puncte de locurile şapte şi opt, primele care duc în barajul de promovare.

Deşi avea ca obiectiv să revină imediat în Serie A, sezonul a fost până acum unul ratat pentru ”cruciaţi”, care au totuşi timp să se strecoare măcar la barajul de promovare.

În Serie B, doar primele două locuri asigură accederea directă în prima ligă, următoarele şase formaţii luptându-se pentru ultimul loc de promovare.

Italienii par să se fi răzgândit în privinţa lui Dennis Man, care a fost la un pas de a o părăsi pe Parma în iarnă.

Fostul jucător al FCSB-ului a fost dorit de Lazio şi Alanyaspor, însă mutările nu s-au mai materializat, iar Man a fost nevoit să rămână în Serie B.

Totuşi, în ultimele meciuri, internaţionalul român a început să arate sclipirile care au făcut-o pe Parma să plătească aproximativ 13 milioane de euro pentru transferul său.

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare