Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ratare incredibilă a lui Darwin Nunez! Poarta era goală, dar atacantul de 80 de milioane de euro al lui Liverpool a lovit bara

VIDEO | Ratare incredibilă a lui Darwin Nunez! Poarta era goală, dar atacantul de 80 de milioane de euro al lui Liverpool a lovit bara

Liverpool

Comentarii

Darwin Nunez (23 de ani) nu a avut parte de cel mai bun început de carieră la Liverpool. Deşi a reuşit deja să marcheze un număr respectabil de goluri, atacantul pentru care ”cormoranii” au plătit 80 de milioane de euro s-a remarcat şi prin mai multe ratări incredibile.

VIDEO | Ratare incredibilă a lui Darwin Nunez în Ajax - Liverpool

Transferat de Liverpool în această vară pentru 80 de milioane de euro, conform transfermarkt, pentru a suplini plecarea lui Sadio Mane, Darwin Nunez nu a avut parte de cel mai bun început de carieră la Liverpool.

Un cartonaş roşu pentru o lovitură cu capul asupra lui Andersen la meciul cu Fulham şi mai multe ratări notabile l-au făcut pe uruguayan să fie remarcat negativ mai mult până acum.

Iar, la meciul cu Ajax, deşi a reuşit să puncteze în minutul 49, Nunez are şanse mai mari ca nu golul său să rămână în memorie, ci ratarea sa incredibilă din finalul primei reprize.

La scorul de 0-1, atacantul uruguayan a fost lăsat cu poarta goală de Roberto Firmino, dar a zguduit bara porţii apărate de Pasveer.

Din fericire pentru Nunez, ratarea sa nu a contat, în condiţiile în care britanicii au ajuns să conducă cu 3-0 în minutul 52.

Afla mai multe despre: liverpool 

viewscnt
Articole similare