Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ratarea finalului de sezon în Superligă. Daniel Paraschiv a luat la ţintă bara dintr-o poziţie excelentă, în meciul cu Petrolul

VIDEO | Ratarea finalului de sezon în Superligă. Daniel Paraschiv a luat la ţintă bara dintr-o poziţie excelentă, în meciul cu Petrolul

Fotbal intern

Comentarii

Daniel Paraschiv (24 de ani) a irosit o ocazie imensă în partida dintre Hermannstadt şi Petrolul, disputată pe stadionul ”Ilie Oană”, din Ploieşti, după ce a trimis în bară din doi metri.

Petrolul şi Hermannstadt s-au întâlnit întru-un meci fără miză din etapa a opta din play-out-ul Superligii.

Ambele echipe au scăpat de orice fel de emoţie în ceea ce priveşte retrogradarea şi nici nu au dreptul de a evolua în cupele europene.

În aceste condiţii, cele două nou-promovate s-au prezentat la ora jocului de pe ”Ilie Oană” lipsite de griji sau presiune, având în gând doar să ofere un meci plăcut ochiului spectatorilor.

VIDEO | Ratarea finalului de sezon în Superligă. Daniel Paraschiv a luat la ţintă bara din doi metri, în meciul cu Petrolul

Prima repriză s-a desfăşurat în aceste coordonate, fiecare echipă remarcându-se cu câte o ocazie importantă la fiecare poartă. 

Prima i-a aparţinut celor de la Hermannstadt, în minutul 27, şi a avut-o pe Daniel Paraschiv, chiar golgheterul echipei în acest sezon, care a trimis în bară cu capul din câţiva metri.

În acest sezon, Paraschiv a jucat 39 de partide şi a marcat 13 goluri în toate competiţiile pentru sibieni.

De partea cealaltă, Gicu Grozav a irosit o şansă bună, în minutul 40, când a trimis un şut de la distanţă, dar pe centrul porţii. Mingea a fost respinsă de portarul advers.

Astfel, a luat sfârşit şi prima repriză, fără vreun gol marcat, dar cu un joc relaxat, în care nici o echipă nu riscă inutil.

Afla mai multe despre: paraschivpetrolul hermannstadt 

viewscnt
Articole similare