Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ratarea sezonului în Liga 2. Jucătorul lui Dinamo nu a nimerit poarta din 2 metri, în meciul cu Oţelul Galaţi. Şi-a pus imediat mâinile în cap

VIDEO | Ratarea sezonului în Liga 2. Jucătorul lui Dinamo nu a nimerit poarta din 2 metri, în meciul cu Oţelul Galaţi. Şi-a pus imediat mâinile în cap
Comentarii

Meciul dintre Dinamo şi Oţelul Galaţi a oferit o ratare monumentală, ce poate fi inclusă cu siguranţă pe toate genericele cu cele mai mari ratări ale sezonului din primele trei ligi ale României.

Dinamo şi Oţelul Galaţi s-au întâlnit în etapa a treia din plat-off-ul Ligii 2.

În meciul disputat pe stadionul Arcul de Triumf, ”câinii” au condus ostilităţile în prima repriză.

VIDEO | Ratarea sezonului în Liga 2. Ionuţ Amzăr nu a nimerit poarta din 2 metri, în meciul cu Oţelul Galaţi. Şi-a pus imediat mâinile în cap

Primele mari ocazii au apărut după minutul 20, de partea lui Dinamo. Au fost două, iar la capătul ambelor faze s-a aflat Ionuţ Amzăr.

Însă, de fiecare dată când a ajuns în postura de finalizator, fundaşul stânga al gazdelor nu a fost în stare să o ”bage în aţe”.

Prima dată a lovit bara, iar mingea respinsă a ajuns în braţele portarului Dur-Bozoancă, iar la a doua fază a oferit, posibil, ratarea campionatului.

La o centrare ideală venită din banda dreaptă, mingea l-a găsit în mijlocul careului gălăţean pe Amzăr, care nu a fost în stare să şuteze pe poartă.

Din acea poziţie, apărătorul lateral a trecut peste poarta oaspeţilor, astfel că scorul a rămas în continuare 0-0.

Înaintea meciului direct, Dinamo se afla pe locul 4 în play-off-ul Ligii 2, cu 35 de puncte, în timp ce Oţelul era pe locul 3, cu 39 de puncte.

În vârstă de 19 ani, Ionuţ Amzăr este produs al lui Dinamo şi a fost promovat la echipa mare sezonul trecut, astfel că a prins opt meciuri şi la nivelul primei divizii.

În actuala stagiune, fundaşul stânga a adunat 21 de meciuri pentru ”câini”, reuşind un gol şi un assist.

Afla mai multe despre: dinamodinamo otelulliga 2 

viewscnt
Articole similare