Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzvan Marin, eroare decisivă împotriva lui Napoli! Românul a comis penalty în meciul cu liderul din Serie A şi a fost înlocuit

VIDEO | Răzvan Marin, eroare decisivă împotriva lui Napoli! Românul a comis penalty în meciul cu liderul din Serie A şi a fost înlocuit

Serie A

Comentarii

Titular în meciul dintre Napoli şi Empoli, câştigat de gazde cu 2-0, Răzvan Marin (26 de ani) a reuşit o prestaţie bună per total, dar a contribuit decisiv la victoria liderului din Serie A. Românul a comis penalty-ul din care napoletanii au deschis scorul.

Răzvan Marin, eroare decisivă împotriva lui Napoli

Sosit la Empoli în această vară, după retrogradarea lui Cagliari, Răzvan Marin şi-a început cariera la noua echipă pe bancă, dar a reuşit să îşi convingă uşor, uşor antrenorul că merită să facă parte din primul 11.

Titularizat în deplasarea cu Napoli, liderul din Serie A, Marin a petrecut 85 de minute pe teren şi a reuşit o prestaţie bună per total, deşi a fost protagonistul unui moment decisiv.

În minutul 67, la 0-0, o neatenţie în careu a românului i-a permis lui Victor Osimhen să îi fure mingea, iar Răzvan Marin l-a faultat apoi pe acesta încercând să recupereze balonul.

Arbitrul a arătat spre punctul cu var, iar Lozano a deschis scorul de la 11 metri, înainte ca Zielinski să stabilească scorul final în ultimele minute, 2-0.

Afla mai multe despre: răzvan marin 

viewscnt
Articole similare