Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Betis - Sevilla 1-1, Ateltico - Espanyol 1-1, Sociedad - Valencia 1-1. Toate rezumatele din ”seara remizelor” din LaLiga AICI

VIDEO | Real Betis - Sevilla 1-1, Ateltico - Espanyol 1-1, Sociedad - Valencia 1-1. Toate rezumatele din ”seara remizelor” din LaLiga AICI

La Liga

Comentarii

Din patru meciuri disputate duminică în LaLiga, trei s-au încheiat cu acelaşi scor, 1-1.

Toate rezumatele din ”seara remizelor” din LaLiga

În tribune a fost spectacol, dar pe teren a fost război în derby-ul Sevillei. Trei cartonaşe roşii a dat arbitrul pe terenul lui Betis. Montiel a fost primul eliminat.

Jesus Navas a marcat apoi în propria poartă. În prelungirile primei reprize, Fekir a vrut să îl facă knock out pe Papu Gomez şi a fost trimis la cabine.

Cum a început repriza a doua, Betis a rămas în 9. Iglesias a luat şi el roşu. În superioritate numerică, echipa lui Sampaoli a restabilit egalitatea cu un gol fabulos.

Gudelj a prins un şut imparabil. Sârbul a lovit apoi transversala, iar Betis - Sevilla s-a încheiat 1 la 1.

Atletico este în degringoladă. După ce a ratat calificarea în primăvara europeană, echipa lui Simeone abia a obţinut un punct acasă. Adversară a fost Espanyol care a jucat în 10 o oră.

Catalanii au deschis scorul prin Darder în minutul 62 dar Joao Felix a adus punctul madrilenilor în ultimul sfert de oră.

Valencia a început catastrofal meciul cu Sociedad. Correia a alunecat, iar Guillamon şi-a dat autogol. Elustondo a fost eliminat pentru o intrare criminală şi i-a lăsat pe basci în zece.

Lino a egalat pentru lilieci şi a stabilit scorul final încă din minutul 25. Sociedad a rămas pe locul 6 în LaLiga, cu 23 de puncte. Valencia a acumulat cu 7 mai puţin.

Ndiaye a marcat un eurogol în Villareal-Mallorca. Senegalezul a înscris la 3 minute după ce a intrat pe teren. Villareal nu se regăseşte după plecarea lui Emery.

Submarinul galben a pierdut acasă cu Mallorca, 0-2 şi este pe 8 în LaLiga.

Afla mai multe despre: laliga 

viewscnt
Articole similare