Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid - Manchester City 3-3. Meci de povestit nepoţilor pe Bernabeu! Calificarea se va decide pe Etihad

VIDEO | Real Madrid - Manchester City 3-3. Meci de povestit nepoţilor pe Bernabeu! Calificarea se va decide pe Etihad
Comentarii

Real Madrid - Manchester City, manşa tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, s-a încheiat nedecis, scor 3-3.

Real Madrid - Manchester City 3-3 ( Ruben Dias 12 a.g, Rodrygo 14, Valverde 79/ Bernardo Silva 3, Foden 66, Gvardiol 71) 

Echipele de start:

  • Real Madrid: Lunin - Carvajal, Tchouameni, Rudiger, Mendy - Camavinga, Kroos, Valverde - Bellingham - Rodrygo, Vinicius Jr
  • Rezerve: Kepa, Fran Garcia, Militao, Nacho, Modric, Joselu, Fran, Lucas Vazquez, Ceballos, Brahim, Guler
  • Antrenor: Carlo Ancelotti
  • Manchester City: Ortega - Akanji, Dias, Stones, Gvardiol - Rodri, Kovacic - Foden, Bernardo Silva, Grealish - Haaland
  • Rezerve: Ederson, Carson, S. Gomez, Rico, Nunes, Susoho, Bobb, Doku, De Bruyne, J. Alvarez
  • Antrenor: Pep Guardiola

Min 90+4. Meciul s-a terminat, scor 3-3. Calificarea se va decide pe Etihad!

Min 78. GOOOOOOL REAAAAL! Federico Valverde înscrie cu un şut frumos, plasat în dreapta lui Ortega.

Min 71. GOOOOOOL CITY! FA-BU-LOS! Continuă golurile fabuloase pe Bernabeu! Gvardiol, fundaşul central al ”cetăţenilor”, îl execută pe Lunin cu un şut fabulos.

Min 66. GOOOOOOL CITY! Foden înscrie cu un şut fantastic, de la 20 de metri. Mingea se duce în vinclul porţii lui Lunin.

Min 53. Ocazie pentru Real! Bellingham şutează puţin pe lângă poartă.

Min 46. A început repriza a doua!


Min 45+3. Prima repriză s-a terminat, scor 2-1.

Min 14. GOOOOOOL REAAAAL! Meci fabulos pe Bernabeu! Rodygo pleacă din propria jumătate şi îl execută pe Ortega după o cursă spectaculoasă.

Min 12. GOOOOOOL REEAAAL! Eduaro Camavinga şutează de la mare distanţă, mingea este deviată de Ruben Dias şi intră în poartă.

Min 6. Ocazie pentru City! Haaland şutează la colţul scurt, dar Lunin se opune.

Min 3. GOOOOOOOOOL CITY! Bernardo Silva deschide scorul cu un şut din lovitură liberă. Mingea trece de zid, iar Lunin gafează inexplicabil.

Min 2. Galben pentru Vinicius! Starul brazilian al lui Real Madrid îl faultează pe Grealish şi este avertizat la prima fază a meciului.

Min 1. A început meciul!


Real Madrid - Manchester City este cel mai spectaculos duel din sferturile Ligii Campionilor din acest sezon. Cele două se vor întâlni pentru al treilea sezon consecutiv în fazele eliminatorii ale competiţiei. În precedentele două stagiuni, Real şi City au luptat pentru un loc în marea finală a competiţiei, iar acum cele două se vor duela pentru calificarea în careul de aşi.

În 2022, Real Madrid a fost marea câştigătoare a dublei manşe, ulterior şi a competiţiei. În schimb, anul trecut, City şi-a luat revanşas, s-a calificat în finală în faţa madrilenilor şi a şi câştigat competiţia, după succesul la limită obţinut în faţa lui Inter.

Real Madrid are un parcurs absolut impresionant. Lider autoritar în campionatul Spaniei, clubul pregătit de Carlo Ancelotti are acum o serie de 35 de meciuri consecutive fără înfrângere, în timpul regulamentar, în toate competiţiile. De altfel, Real Madrid vine şi după o pauză de zece zile, ultimul meci oficial jucat fiind pe 31 martie, victoria cu 2-0 obţinută în faţa bascilor de la Athletic Bilbao.

De partea cealaltă, Manchester City are şi ea o serie fenomenală de 25 de meciuri fără înfrângere în toate competiţiile. Dacă Real e aproape sigură de titlul de campioană, echipa lui Guardiola mare are mult de tras pentru a cuceri campionatul în Anglia. Cu şapte etape rămase de disputat până la finalul sezonului, Manchester City este pe locul al treilea în clasamentul din Premier League, la un singur punct în spatele primelor două clasate, Arsenal şi Liverpool.

Afla mai multe despre: real madridmanchester citychampions league 

viewscnt
Articole similare