Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid, victorie cu mare scandal din cauza arbitrajului. Barcelona a gâfâit pe terenul lui Betis. Controverse şi spectacol în Spania

VIDEO | Real Madrid, victorie cu mare scandal din cauza arbitrajului. Barcelona a gâfâit pe terenul lui Betis. Controverse şi spectacol în Spania

FC Barcelona

Comentarii

Real Madrid şi Barcelona şi-au câştigat meciurile din această etapă din Spania, dar a fost scandal mare la partida de pe ”Santiago Bernabeu”.

Real Madrid - Almeria 3-2

A fost un meci de infarct pe Bernabeu, între Real şi codaşa Almeria. Imediat după ce le-a prezentat fanilor supercupa câştigată săptămâna trecută, căpitanul Nacho a comis-o. A greşit o pasă în apărare, iar lanterna roşie a deschis scorul în secunda 38.

Almeria şi-a dublat avantajul în finalul reprize prin super execuţia lui Gonzalez. Tot Nacho a fost cel care a gafat.

Trupa lui Ancellotti a revenit în meci după un penalty controversat transformat de Bellingham. Almeria a dat golul de 3-1, însă arbitrul l-a anulat după analiza VAR pentru un fault la începutul fazei.

A fost, până la urmă, 2 la 2. Vinicius a punctat, iar golul, iniţial anulat pentru henţ, a fost validat după intervenţia videoarbitrajului, ceea ce l-a scos din minţi pe tehnicianul Almeriei.

Carvajal a fost eroul neşteptat al madrilenilor. Fundaşul a adus victoria cu reuşita din al noulea minut de prelungire, iar Realul continuă duelul pentru titlu cu Girona.

Betis - Barcelona 2-4

Betis şi Barcelona au oferit un meci superb cu nu mai puţin de şase goluri. Formaţia lui Xavi a fost mai eficientă până în minutul 50 când conducea cu 2 la 0. Ferran Torres a fost autorul ambelor goluri.

Trupa din Sevilla şi-a revenit cu ajutorul unui fost rival la Barcelonei. Isco a punctat în premieră la al 19-lea duel împotriva catalanilor.

Veteranul nu s-a mulţumit cu o singură reuşită şi a făcut dubla în doar trei minute. S-a jucat pe contre până la intrarea în prelungiri când Joao Felix a punctat cu un exterior superb.

Ferran Torres şi-a completat seara cu un hat-trick, iar Barcelona s-a impus cu 4 la 2. Cu acest rezultat, catalanii au ajuns la 13 goluri marcate împotriva lui Betis în ultimele trei partide directe.

Astfel, odată cu această victorie spectaculoasă şi dramatică, Barcelona a urcat pe locul 3 în La Liga, cu 44 de puncte, în timp ce Betis a coborât până pe 9, cu 31 de puncte.

Afla mai multe despre: barcelonala ligaferran torresxavibetis 

viewscnt
Articole similare