Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real s-a distrat cu rivala Atletico, Barcelona, doar remiză cu Osasuna, Betis a demolat-o pe Sociedad. Toate fazele zilei din La Liga AICI

VIDEO | Real s-a distrat cu rivala Atletico, Barcelona, doar remiză cu Osasuna, Betis a demolat-o pe Sociedad. Toate fazele zilei din La Liga AICI

La Liga

Comentarii

Real Madrid şi-a consolidat primul loc în Spania, după un succes în derby-ul cu Atletico. Barcelona s-a încurcat din nou şi este în afara locurilor europene.

Barcelona îşi continuă parcursul împiedicat în La Liga. La Pamplona, catalanii au condus de două ori, dar până la urmă au plecat cu un singur punct. Nico a deschis scorul după 12 minute de joc. Dani Garcia a egalat pentru Osasuna după doar două minute.

Ezzalzouli, un puşti de 18 ani promovat de Xavi, a înscris primul său gol pentru seniorii Barcelonei în startul părţii a doua. Chimy Avila a fost eroul gazdelor, cu golul său din minutul 86. Catalanii au cedat deja 24 de puncte în 16 etape şi sunt în afara zonei cupelor europene.

Betis a făcut instrucţie cu Real Sociedad. Alberto Moreno a marcat primul, cu o execuţie spectaculoasă. Alb-verzii s-au dezlănţuit după pauză. Juanmi, Fekir şi din nou Moreno au pecetluit scorul final, care o urcă pe Betis pe trei în Spania, peste Aletico Madrid.

Calificată în optimile de finală ale UEFA Champions league joi, după o victorie la Bergamo, Villarreal a regăsit succesul şi în La Liga, acolo unde nu se mai impusese de mai bine de o lună. Fundaşul Mandi a înscris primul în partida cu Villarreal. Peste patru minute, Gerard Moreno a punctat de la punctul cu var şi a stabilit scorul final

Real Madrid a câştigat de o manieră clară derby-ul cu Atletico. Benzema a marcat primul, cu o execuţie de mare atacant. Francezul a ajuns la 13 reuşite în 16 meciuri de campionat jucate. Pasatorul Vinicius junior a recidivat în partea a doua, iar Asensio a înscris şi el un gol frumos, pentru 2-0.

Cea mai mare ocazie a lui Atleti a venit în prelungiri, din partea lui Joao Felix, care l-a izbit cu mingea în faţă pe Courtois. Real a bifat a şaptea victorie consecutivă în campionat şi a pus opt puncte peste a doua clasată, Sevilla.

Toate fazele din Real - Atletico AICI

Restul rezumatelor

Afla mai multe despre: la liga 

viewscnt
Articole similare