Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul selecţioner, dat de gol de o poză postată de fratele său! Cine ar urma să preia echipa naţională

Viitorul selecţioner, dat de gol de o poză postată de fratele său! Cine ar urma să preia echipa naţionalăgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Viitorul selecţioner a fost dat de gol din pricina unei poze postat pe Facebook, care a fost ulterior ştearsă.

Mirel Rădoi a părăsit oficial echipa naţională la finalul lunii noiembrie, după ce a ratat calificarea la barajul pentru Campionatul Mondial în detrimentul Macedoniei de Nord.

FRF ar fi avut pe listă 12 posibili selecţioneri, mulţi dintre care era evident că nu puteau fi aduşi de FRF, fie din considerente financiare, fie din considerente contractuale.

Între timp, şefii de la federaţie ar fi convenit asupra a două opţiuni: Adi Mutu şi Dan Petrescu. S-a tot scris că unul dintre ei are să devină noul selecţioner, iar acesta pare să fie cazul.

Vali Petrescu, fratele lui Dan Petrescu, a postat o fotografie alături de Mirel Rădoi şi antrenorul CFR-ului, intitulată ”Fostul şi viitorul selecţioner”.

Viitorul selecţioner, dat de gol de o poză postată de fratele său

Între timp, poza a ştearsă de pe Facebook, dar nu înainte de a fi reperată de mai multe persoane atente, care au apucat să facă o captură a imaginii.

Mihai Stoichiţă mai oferise un indiciu anterior, prin una dintre declaraţiile făcute sâmbătă seara.

Petrescu anunţa că doar după 20 va sta de vorbă în legătură cu postul de selecţioner, iar data numită de directorul tehnic al CFR pentru numirea selecţionerului era aceeaşi.

Astfel, se pare că Dan Petrescu va încheia actualul an cu CFR, care îşi dispută ultimul meci din 2021 pe 19 decembrie, urmând apoi să preia echipa naţională.

În locul său, chiar Adi Mutu sau Edi Iordănescu ar putea ajunge în Gruia.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare