Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Premier League. Manchester United îşi continuă forma excelentă. Tottenham respiră după eşecul cu Milan

VIDEO | Rezumatele zilei din Premier League. Manchester United îşi continuă forma excelentă. Tottenham respiră după eşecul cu Milan

Premier League

Comentarii

Manchester United şi Tottenham s-au impus, în ultimele meciuri din etapa cu numărul 24 din Premier League.

VIDEO | Manchester United visează cu ochii deschişi în Anglia. Diavolii roşii au făcut instrucţie cu Leicester pe Old Trafford. Rashford a fost de neoprit în atacul lui United.

Manchester United şi-a continuat seria incredibilă de victorii pe Teatrul Viselor. Trupa lui ten Hag a câştigat lejer partida cu Leicester. Rashford a fost, din nou, vedeta zilei. A sprintat pe bulevardul dintre fundaşii vulpilor la primul gol. Dubla a fost cu emoţii pentru Rashford.

VAR-ul i-a dat, până la urmă, undă verde pentru reuşita cu numărul 24 din acest sezon, borna atinsă de Ronaldo anul trecut, când a fost golgheter. Sancho a stabilit scorul final, 3-0.

Tottenham merge perfect fără Conte pe bancă. A început tare partida cu West Ham şi a cerut penalty la henţul lui Kehrer. Michael Oliver a lăsat jocul să continue.
 
Fundaşii au combinat pentru primul gol al lui Spurs. Davies a pasat, Emerson a înscris. Golgeterul Kane a pasat ideal pentru Son, iar asiaticul a stabilit scorul final, 2 la 0. Tottenham a revenit pe locul 4 în Anglia.

Afla mai multe despre: manchester unitedtottenham 

viewscnt
Articole similare