Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Liverpool, Manchester City nu pierd puncte acasă?” Leo Strizu le-a luat apărarea jucătorilor după egalul cu U Craiova

”Liverpool, Manchester City nu pierd puncte acasă?” Leo Strizu le-a luat apărarea jucătorilor după egalul cu U Craiova

Fotbal intern

Comentarii

Leo Strizu a vorbit despre remiza FCSB-ului, scor 1-1, cu Universitatea Craiova. Antrenorul în acte al FCSB-ului a comentat şi situaţia lui Malcom Edjouma, marcatorul golului bucureştenilor.

Strizu consideră că, în meciul din etapa trecută, câştigat de FCSB cu 2-1 pe terenul lui FC Voluntari, arbitrul Radu Petrescu a luat decizia corectă, cu privire la posibila eliminare a lui Edjouma.

”Arbitrul a judecat faza foarte bine. S-a gândit la profilul lui Edjouma”

”În primul rând, vreau să felicit băieţii, chiar dacă nu am făcut un joc foarte bun dar, tot aceşti băieţi mi-au adus bucurii si victorii, şi este normal ca astăzi să fie felicitaţi. Echipa a vrut, dar fotbalul este un joc.
Nu suntem singuri. Poate că astăzi nu am fost chiar asa concreţi ca în alte partide. De vrut ,s-a vrut dar atât s-a putut. Chiar dacă, jocul a început foarte bine, au fost momente în timpul jocului în care nu am avut acel elan şi acea limpezime ca-n alte meciuri.
Poate echipa s-a blocat la un moment dat, dar din punctul meu de vedere, mijlocul terenului suferă fără Olaru. Tavi Popescu a încercat. Poate că Tavi a declarat că se simte bine pe partea stângă, dar pe timpul campionatului, apar şi accidentări sau suspendări şi e bine să joci şi un al doilea post.
Tavi Popescu este un jucător bun, poate chiar foarte bun. Azi poate i-au lipsit realizările. A partcipiat în prima repriză la acţiuni foarte bune. Cu cât se apropie sfârşitul campionatului, trebuie să întelegem că, trebuie să dam cât mai mult, în meicul care uremază.
Sunt convins că poate să revină pe poziţia lui obişnuită. Avem nevoie de jucători cu caracter foarte puternic. Indiferent pe ce post joci, trebuie să dai totul. Edjouma este în formă foarte bună, de la meci la meci el creşte. Se pregăteşte foarte bine. Este un jucător profesionist, exact ceea ce avem nevoie în cadrul echipei.
Orice jucător atunci când intră, trebuie să dea absolut tot. Liverpool, Manchester City, chiar nu pierd puncte acasă? Ne-am creat posibilităţi, dar nu le-am fructificat. Mie mi-a plăcut de Miculescu. Se vede că nu are jocuri în picioare.
Este un copil care uşor, uşor va ajunge să fie ceea ce ne dorim. Cred că acea fază(n.r. faultul lui Edjouma asupra lui Armaş) a fost judecată de Radu Petrescu foarte bine. În acele secunde s-a gândit (n.r. Radu Petrescu) ce profil are Edjouma ca jucător. Edjouma nu este un jucător care ia etapă de etapă galben.
Edjouma a vrut să joace doar mingea. E adevărat, a fost un gest mai dur, dar niciodată nu depăşeşte limita” ,a declarat Strizu după meci.
 
După acest meci, FCSB rămâne pe locul trei în campionat, la şapte lungimi distanţă de liderul, Farul. Pentru bucureşteni urmează meciul din deplasare cu FC Argeş, pe 26 februarie.
 
 

Afla mai multe despre: fcsbstrizu 

viewscnt
Articole similare