Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Româncele au făcut spectacol în Abu Dhabi. Cum au reacţionat arabii când le-au văzut că au încins o horă lângă circuitul de Formula 1 :)

VIDEO | Româncele au făcut spectacol în Abu Dhabi. Cum au reacţionat arabii când le-au văzut că au încins o horă lângă circuitul de Formula 1 :)galerie foto

Formula 1

Comentarii

Mai multe românce au încins o horă lângă circuitul de Formula 1 din Abu Dhabi, după Marele Premiu care s-a desfăşurat în week-end-ul care a trecut.

Ultima etapă din Formula 1 s-a desfăşurat pe circuitul Yas Marina, din Abu Dhabi, cursă câştigată de Max Verstappen.

La evenimentul sportiv au asistat şi suporteri români, unii dintre ei cu o condiţie financiară foarte bună. Cel puţin aşa reiese dintr-un clip care circulă pe net.

Câteva românce au făcut spectacol în Abu Dhabi. Horă lângă circuitul Yas Marina

Yas Marina, circuitul de Formula 1 din Abu Dhabi, oferă şi condiţii de lux pentru cei care nu duc grija banilor.

Astfel, pentru cine îşi permite, există posibilitatea să urmăreşti cursa de pe yahturile ancorate chiar lângă circuit.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU HORA FĂCUTĂ DE ROMÂNCE LA ABU DHABI!

De altfel, înainte, în timpul şi după cursă, pe yahturile de aici au avut loc petreceri de lux, cu şampanie scumpă şi mâncăruri alese.

Printre cei care şi-au permis un astfel de lux au fost şi mai mulţi români. Partenerele lor au atras în special atenţia, după ce au încins o horă lângă unul dintre yahturi, chiar în apropiere de circuit.

Fetele au dansat şi au petrecut o melodie foarte cunoscută printre români, ”Un trandafir creşte la firida mea”, care aparţine, de fapt, de folclorul machedonesc.

Trecătorii nu şi-au putut controla prea mult privirile şi inclusiv arabii s-au uitat lung la româncele care dansau în horă. Alţii şi-au scos telefoanele şi s-au oprit să filmeze momentul.

Cât despre cursa de la Yas Marina, pilotul olandez al echipei Red Bull, Max Verstappen, deja campion mondial, a câştigat, duminică, Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi, ultima cursă a sezonului

Verstappen a fost urmat de pilotul Ferrari, monegascul Charles Leclerc şi de spaniolul Sergio Perez (Red Bull).

Pentru Verstappen este a 15-a victorie a sezonului. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: formula 1 

viewscnt
Articole similare