adplus-dvertising
You are here:

VIDEO | Ronaldo şi Georgina, surprinşi în ipostaze romantice. Însă cei doi sunt acum anchetaţi pentru încălcarea regulilor impuse pentru combaterea pandemiei

VIDEO | Ronaldo şi Georgina, surprinşi în ipostaze romantice. Însă cei doi sunt acum anchetaţi pentru încălcarea regulilor impuse pentru combaterea pandemiei

Campionate

Comentarii

Cristian Ronaldo şi iubita lui, Georgina, au petrecut câteva zile romantice într-un hotel de lux din zona Val Veny, aflată aproape de graniţa Italiei cu Franţa. Cei doi au fost surprinşi în ipostaze tandre, noapte, în piscină, sub clar de lună.

Ronaldo a primit de la Juventus câteva zile libere pentru a fi alături de Georgina, care pe 27 ianuarie a împlinit 27 de ani. Cei doi au mers într-o scurtă vacanţă în zona Val Veny, o zonă pitorească aflată în apropierea graniţei dintrei Italia şi Franţa.

Ronaldo şi Georgina au ales un hotel foarte luxos şi au profitat din plin de facilităţile oferite de acesta. Cei doi îndrăgostiţi au petrecut momente romantice şi unul dintre ele a fost postat de Georgina pe contul ei de Instagram. În clip se observă cum Ronaldo şi Georgina se sărută şi se îmbrăţişează pasional, noaptea, în piscina încălzită. Apoi, Ronaldo iese din piscină şi face o scurtă şedinţă de criogenare, în zăpada aflată pe marginea piscinei.Există însă şi un detaliu mai plăcut în vacanţa organizată de cei doi. Ronaldo şi Georgina sunt anchetaţi în Italia deoarece au încălcat regulile impuse pentru combaterea pandemiei de coronavirus. Cei doi au mers la un centru spa, lucru care este interzis în Italia. Însă Corrierre dellis Sport scrie că cele două staruri au mers la un hotel luxos din Val Veny, care, teoretic, era închis.

viewscnt
Articole similare