Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Salernitana - Inter Milano 1-1. Antonio Candreva, gol fabulos, în minutul 90! Simone Inzaghi are zilele numărate

VIDEO | Salernitana - Inter Milano 1-1. Antonio Candreva, gol fabulos, în minutul 90! Simone Inzaghi are zilele numărate

Serie A

Comentarii

Antonio Candreva (36 de ani) a marcat contra fosta sa echipă, Inter Milano, în Serie A, cu o execuţie incredilă, din afara careului.

VIDEO | Salernitana - Inter Milano 1-1. Antonio Candreva a marcat golul weekend-ului! Simone Inzaghi are zilele numărate

Inter Milano şi Salernitana au încheiat la egalitate, scor 1-1. Gazdele de la Salernitana au egalat în minutul 90.

În meciul de la Salerno, Inter a deschis scorul pe Stadio Arechi. Era minutul 6 când Robin Gosens l-a învins pe Ochoa, însă portarul mexican a devenit, după acest episod, eroul gazdelor. 

Guillermo Ochoa a avut intervenţii  prin care a limitat proporţiile scorului, iar Salernitana a dat lovitura pe final. 

Antonio Candreva a egalat după un şut incredibil, care l-a păcălit pe portarul interist Onana, iar scorul final a fost 1-1.

VIDEO: Golul marcat de Antonio Candreva

Candreva a fost jucător la Inter Milano timp de cinci sezoane (2016-2021), ultimul petrecându-l sub formă de împrumut la Sampdoria.

Ajuns la 36 de ani, Candreva a jucat 151 de meciuri la Inter, reuşind 18 goluri şi 31 de pase decisive.

În urma acestui rezultat, Inter a ajuns la 51 de puncte şi este pe locul al treilea în Serie A, în timp ce Salernitana ocupă poziţia a 15-a, cu 29 de puncte.

Afla mai multe despre: serie ainter milanocandreva 

viewscnt
Articole similare