Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scandal monstru în La Liga! Arbitrul Mateu Lahoz l-a ”scăpat” pe un jucător de al doilea galben. Camerele au surprins tot: ”Rămâi dator”

VIDEO | Scandal monstru în La Liga! Arbitrul Mateu Lahoz l-a ”scăpat” pe un jucător de al doilea galben. Camerele au surprins tot: ”Rămâi dator”

La Liga

Comentarii

Mateu Lahoz este la centrul unui scandal monstru în Spania, după ce l-ar fi iertat pe Enes Unal de un galben.

Delegat la meciul dintre Getafe şi Mallorca, de sâmbătă, arbitrul Mateu Lahoz, care a condus finala Champions League din 2021, a ajuns la centrul unui scandal.

Deşi a acordat nu mai puţin de opt cartonaşe galbene în prima repriză, centralul spaniol l-ar fi iertat pe Enes Unal, atacantul turc al lui Getafe, de un al doilea cartonaş galben.

De fapt, atacantul avusese două momente în care ar fi trebuit să primească un avertisment, în forma unui cartonaş galben, dar a încasat doar unul.

La pauza meciului, în tunel, cei doi au fost surprinşi purtând o conversaţie, iar Lahoz i-a transmis fotbalistului <<îmi rămâi dator>>.

În urma apariţiei imaginilor, un scandal monstru a izbucnit în Spania, mai ales că Getafe a câştigat în final partida, scor 1-0.

 Scandal monstru în La Liga! Arbitrul Mateu Lahoz l-a ”scăpat” pe Unal de al doilea galben

În repriza secundă, Mallorca a avut un jucător eliminat, Getafe a primit un penalty, de asemenea controversat, ratat de acelaşi Unal, înainte ca Borja Mayoral să dea lovitura în minutul 82.

Unul dintre cei mai mari arbitri ai ţării este suspect de corupţie, iar preşedintele celor de la Mallorca este convins că este ceva dubios la mijloc.

Considerăm inacceptabile aceste cuvinte. În plus, nu căutăm scuze, dar credem că nu a fost penalty acolo.

E o decizie pe care nu o înţelegem. Aşa cum nu înţelegem nici eliminarea lui Russo, care n-ar fi trebuit să primească primul cartonaş galben”, a comentat, Alfonso Diaz, preşedintele celor de la Mallorca.

Este neclar dacă Mateu Lahoz va avea de suferit în urma acestui incident, iar autorităţile iberice cercetează situaţia.

În urma acestui rezultat, Getafe a urcat pe poziţia a 14-a, cu 30 de puncte, la şase înaintea Mallorcăi, care rămâne pe locul 18, primul retrogradabil.

Spectacolul La Liga continuă pe Orange Sport pentru tot restul sezonului, cu mai multe dueluri interesante şi faze controversate de acest fel.

Afla mai multe despre: mateu lahoz 

viewscnt
Articole similare