You are here:

VIDEO | Stanciu, magistral în Al Ahli - Damac. Căpitanul României a fost la nivel înalt, dar echipa sa a pierdut dramatic, în minutul 90+16

VIDEO | Stanciu, magistral în Al Ahli - Damac. Căpitanul României a fost la nivel înalt, dar echipa sa a pierdut dramatic, în minutul 90+16

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul român Nicolae Stanciu (31 de ani) a pasat decisiv la golul lui Damac reuşit în meciul contra lui Al Ahli.

Stanciu, decisiv în meciul lui Damac contra lui Al Ahli

Damac a întâlnit-o, în deplasare, pe Al Ahli într-un meci din etapa a patra din campionatul Arabiei Saudite.

Al Ahli a aliniat o formulă cu toate vedete, anume portarul Mendy, fundaşii Demiral şi Ibanez, mijlocaşii Kessie şi Veiga, dar şi atacanţii Mahrez şi Toney.

În schimb, în primul ”11” trimis pe teren de antrenorul Cosmin Contra la Damac s-au regăsit internaţionalii români Florin Niţă şi Nicolae Stanciu.

Scorul a fost deschis de formaţia gază, prin Veiga, în minutul 13, dar oaspeţii au egalat până la pauză, prin Fallatah, în minutul 45+9.

Pasa de gol la reuşita lui Damac i-a aparţinut lui Nicolae Stanciu, a cărui centrare de la corner l-a găsit excelent pe autorul golului.

Căpitanul naţionalei României a reuşit să fie decisiv în faţa superstarurilor de sute de milioane de euro ale lui Al Ahli.

Dar ce a fost în repriza a doua a depăşit orice formă de nebunie. Toney a dus-o din nou în avantaj pe Al Ahli (46), dar Damac a revenit iar pe tabelă (66).

Din lovitură liberă, Nicolae Stanciu a trimis direct în bara transversală, mingea respinsă a ajuns la Chafai, care a trimis-o în poartă. În acel moment, scorul era 2-2.

Totuşi, s-au arătat 11 minute de prelungire la repriza secundă. Firmino a marcat în minutul 90+8, iar Toney a făcut ”dubla” în minutul 90+16. S-au jucat în total 18 minute în prelungirile partidei. Astfel, meciul s-a terminat 4-2 pentru Al Ahli.

În vârstă de 31 de ani şi cotat la 4,5 milioane de euro, Nicolae Stanciu a jucat în toate meciurile lui Damac din acest sezon din prima ligă saudită, iar aceasta a fost prima sa contribuţie la un gol. Stanciu a ajuns la Damac în urmă cu un an.

Afla mai multe despre: nicolae stanciudamacarabia saudita 

viewscnt
Articole similare