Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stanciu şi Contra vs. Tătăruşanu, în Arabia Saudită. În minutul 90 era 2-2. Uluitor ce s-a întâmplat în prelungiri

Stanciu şi Contra vs. Tătăruşanu, în Arabia Saudită. În minutul 90 era 2-2. Uluitor ce s-a întâmplat în prelungiri

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu şi Cosmin Contra au avut câştig de cauză în duelul cu un alt român din Arabia Saudită, Ciprian Tătăruşanu.

Damac a câştigat meciul spectaculos, de pe teren propriu, cu Abha, scor 4-2, în etapa a 14-a din campionatul Arabiei Saudite.

Stanciu şi Contra l-au învins pe Tătăruşanu

Vedeta meciului a fost fără îndoială N'Koudou, autorul unui hat-trick (44, 45+5, 90+5 pen) şi a unei pase decisive, la golul lui lui Ceesay (90+8).

Desfăşurarea scorului a fost în felul următor. Gazdele au condus cu 2-0 la pauză, oaspeţii au egalat la 2 după revenirea de la cabine, astfel că în prelungiri s-a intrat cu o remiză pe tabelă.

Dar în minutele suplimentare, echipa românilor Cosmin Contra şi Nicolae Stanciu a mai marcat de două ori şi şi-a asigurat victoria în faţa formaţiei vizitatoare.

După calificarea cu naţionala României la EURO 2024, Stanciu a fost integralist în acest meci. Chiar dacă nu a avut vreo contribuţie ofensivă, s-a remarcat printr-o evoluţie consistentă, fiind considerat al doilea cel mai bun jucător al lui Damac în această partidă.

De partea cealaltă, integralist în poarta celor de la Abha a fost Ciprian Tătăruşanu. În ciuda faptului că a primit patru goluri, el a fost cel mai bun jucător de pe faza defensivă a oaspeţilor.

În urma acestui rezultat, Damac a urcat pe locul 10, cu 18 puncte, în timp ce Abha se află pe poziţia a 15-a, cu 13 puncte.

Afla mai multe despre: nicolae stanciuciprian tatarusanucosmin contrastranieriarabia sauditadamacabha 

viewscnt
Articole similare