You are here:

Victorie pentru Contra, Stanciu şi Niţă în Arabia Saudită. Pe ce loc se află Damac în clasament după ultimul succes obţinut

Victorie pentru Contra, Stanciu şi Niţă în Arabia Saudită. Pe ce loc se află Damac în clasament după ultimul succes obţinut

Fotbal internațional

Comentarii

Damac a obţinut prima victorie a noului sezon din Arabia Saudită.

Formaţia antrenată de Cosmin Contra a obţinut primul succes al noului sezon din campionatul Arabiei Saudite, în partida din etapa a treia împotriva celor de la Al Akhdoud.

Echipa românilor din Arabia Saudită a reuşit să treacă în avantaj încă din minutul 6, odată cu autogolul înscris de Al Zabdani.

Prima victorie a sezonului pentru Damac

N'Koudou, fostul jucător al celor de la Tottenham Hotspur, a reuşit să dubleze avantajul echipei antrenate de Cosmin Contra, în minutul 12. Acelaşi N'Koudou a reuşit "dubla" în minutul 28. Oaspeţii au reuşit să reducă din diferenţă în repriza secundă. Musona a înscris golul de onoare în minutul 73.

Florin Niţă a văzut cartonaşul galben în minutul 72. Alături de Nicolae Stanciu, cei doi români de la Damac au fost integralişti în partida din etapa a treia.

Damac ocupă locul 10 în clasamentul din Arabia Saudită, cu trei puncte după trei etape. În primele două etape, Damac a suferit înfrângeri în faţa celor de la Al-Hilal şi Al-Khaleej.

Afla mai multe despre: cosmin contranicolae stanciuflorin nitadamacarabia saudita 

viewscnt
Articole similare