You are here:

VIDEO | Următorul jucător vândut de Rapid pe cinci milioane, după Rrahmani: ”O să am un sezon bun”

VIDEO | Următorul jucător vândut de Rapid pe cinci milioane, după Rrahmani: ”O să am un sezon bun”

Rapid

Comentarii

Florent Hasani (27 de ani) ar putea fi următorul jucător pe care Rapid l-ar putea vinde cu o sumă de cinci milioane de euro.

El este jucătorul cu care Rapid poate da următoarea lovitură pe piaţa transferurilor: ”De ce nu?”

Rapid l-a vândut în această perioadă de mercato pe Albion Rrahmani la Sparta Praga. Giuleştenii au obţinut până la cinci milioane de euro pe atacantul kosovar.

Iar următorul jucător cu care formaţia preluată recent de Marius Şumudică ar putea da o asemenea lovitură pe piaţa transferurilor ar putea fi conaţionalul lui Rrahmani, Florent Hasani.

Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 27 de ani a ajuns la Rapid la începutul acestui an, când formaţia giuleşteană era pregătită de Cristiano Bergodi. Mutarea sa de la Tirana la Bucureşti a costat 300.000 de euro.

Iar acum, jucătorul cotat la 500.000 de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt.com ar putea fi vândut de Rapid pe o sumă consistentă de bani. Evident, este nevoie ca Hasani să aibă evoluţii extrem de consistente şi constante.

*(n.r. următorul jucător vândut pe patru - cinci milioane ca Rrahmani) De ce nu? Muncesc din greu şi cred că am calităţile necesare, poate îmi lipseşte puţin norocul. Dacă norocul mi se întoarce înapoi, cred că o să am un sezon bun”, a declarat Florent Hasani.

Internaţional kosovar (opt meciuri şi un gol), Hasani a jucat 24 de meciuri la Rapid şi a contribuit cu un gol şi patru pase decisive.

Afla mai multe despre: rapidflorent hasanisuperligaalbion rrahmani 

viewscnt
Articole similare