Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tensiune la Inter Milano înaintea returului cu Benfica. Doi titulari au fost la un pas de bătaie în plin antrenament

VIDEO | Tensiune la Inter Milano înaintea returului cu Benfica. Doi titulari au fost la un pas de bătaie în plin antrenament
Comentarii

Perioada proastă prin care trece Internazionale Milano s-a resimţit şi la ultimul antrenament, de dinaintea partidei retur cu Benfica din sferturile Ligii Campionilor.

Cu toate că, Italienii au un avantaj ce la prima vedere pare a fi suficient pentru a accede în semifinalele competiţiei după 13 ani, rezultatele proaste din Serie A par să fi rupt vestiarul nerazzurrilor. În ultimele câteva luni, din cauza parcursului din campionat, Lukaku şi Barella au avut un schimb dur de replici în partida pe care Internazionale a încheiat-o la egaliate la Genoa, contra Sampdoriei scor 0-0.

În plus, în manşa tur a partidei cu Porto din optimile Champions League, Onana şi Edin Dzeko au fost la un pas de o încăierare, după ce Dzeko i-a adresat cuvinte dure camerunezului.

Conflictul dintre Brozovic şi Onana de la antrenamentul premergător meciului cu Benfica, a înceut din cauza unei intrări dure a fostului portar de la Ajax. În imagini, se poate observa cum Marcelo Brozovic i-a spus ceva lui Onana iar situaţia a degenerat. Imediat, Romelu Lukaku i-a despăţit pe cei doi.

VIDEO cu conflictul dintre Onana şi Brozovic

 

 

Afla mai multe despre: interbenficalukau 

viewscnt
Articole similare