Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | U Cluj - Hermannstadt 1-2. Sibienii le-au stricat sărbătoarea clujenilor. Echipa lui Măldărăşanu este aproape de promovarea în Liga 1

VIDEO | U Cluj - Hermannstadt 1-2. Sibienii le-au stricat sărbătoarea clujenilor. Echipa lui Măldărăşanu este aproape de promovarea în Liga 1

Fotbal intern

Comentarii

FC Hermannstadt a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa U Cluj, în ultimul meci al etapei a IX, penultima, a play-off-ului Ligii 2. La partida de pe Cluj Arena au asistat peste 20.000 de spectatori.

În ultima etapă sunt programate jocurile: Unirea Slobozia - Petrolul, Concordia - U Cluj şi Hermannstadt - CSA Steaua. Sibienii au nevoie de un egal în ultimul joc pentru a fi siguri de revenirea în prima ligă după numai un sezon. La egalitate de puncte între echipele de pe locurile 2 şi 3, U Cluj promovează. Dacă echipa din Cluj-Napoca ratează promovarea directă, va disputa un baraj cu formaţia de pe locul 14 din Liga 1, ocupat în acest moment de Dinamo.

LIVE VIDEO | U Cluj - Hermannstadt 1-2 (Florin Ilie 71) // (Paraschiv 14, Baba 67)


Echipele de start:

U Cluj: Gorcea - Roberto Romeo, Ilie, Ispas, Pîrvulescu - Ciobanu, Balgiu, Romario Pires, Ely Fernandes - Tescan - Boiciuc

Rezerve: Păun, Hofman, Dobrescu, Gugu, Remacle, Haită, Alarcon, Filip, V. Alexandru

Antrenor: Erik Lincar

Hermannstadt: Iliev - Pantea, Bejan, Stoica, Opruţ - Baba, Sota, Biceanu - Petrescu, Paraschiv, Oroian 

Rezerve: Muţiu, Tomsa, Issah, Antoche, Hora, Bucuroiu, Buhăcianu, Blejdea, Şerban 

Antrenor: Marius Măldărăşanu


Min 90. Final de meci!

Min 71. GOOOOL U Cluj! Florin Ilie reduce din diferenţă!

Min 67. GOOOOOL Hermannstadt! Baba marchează cu un şut din careu!

Min 46. A început repriza secundă!

Min 45. Final de primă repriză!

Min 24. Ocazie U Cluj! Pârvulescu şutează din careu, iar mingea deviată se duce pe lângă poartă!

Min 14. GOOOOOOOL Hermannstadt! Paraschiv a trimis mingea cu capul în poartă!

Min 1. A început meciul!


Luni seara, Petrolul a reuşit să obţină matematic promovarea în Liga 1, în urma unei victorii cu Concordia Chiajna, scor 2-0.

Ploieştenii au un avans de cinci puncte faţă de U Cluj şi Hermannstadt, cu un meci mai mult jucat, dar nu şi-au trecut încă în cont titlul.

În teorie, oricare dintre cele trei formaţii mai are şanse să ia campionatul, dar lucrul care le interesează pe acestea în primul rând este promovarea.

Întrucât au meci direct, dacă U Cluj sau Hermannstadt vor pierde această confruntare, învingătoarea va face un pas important spre Liga 1, cele două formaţii fiind la egalitate de puncte.

În cazul unui egal, Petrolul va cuceri titlul, iar ultimul loc de promovare directă se va decide în ultima etapă, iar, dacă U Cluj şi Hermannstadt reuşesc acelaşi rezultat, departajarea va fi făcută în baza golaverajului.

Afla mai multe despre: u cluj - hermannstadt 

viewscnt
Articole similare