Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB, decis la pauză de două penalty-uri. Mitrea şi Compagno au marcat de la punctul cu var

VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB, decis la pauză de două penalty-uri. Mitrea şi Compagno au marcat de la punctul cu var

Fotbal intern

Comentarii

Prima repriză a duelului dintre Universitatea Craiova şi FCSB a fost decisă de două goluri marcate din penalty.

Universitatea Craiova şi FCSB s-au întâlnit în cel mai aşteptat meci al rundei cu numărul 11 din Superligă.

Pe lângă un duel între cei doi antrenori, Mirel Rădoi, respectiv Nicolae Dică, a fost şi un duel al unor echipe aflate în suferinţă în campionat.

Înaintea partidei, formaţia olteană se afla pe locul 9, cu 14 puncte, în timp ce vicecampioana ocupa un modest loc 14, cu doar opt puncte.

VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB, decis la pauză de două lovituri de pedeapsă

Prima repriză a fost una sub semnul echilibrului, ambele combatante având multiple situaţii de a marca, aşa cum au şi făcut-o, din două penalty-uri.

La pauză, scorul indica 1-1, după ce oltenii au lovit prima dată. În minutul 30, Markovic l-a ridiculizat pe Tamm, care l-a faultat în careu pe atacantul Craiovei. 

Arbitrul a dictat penalty. Mitrea a transformat şi a dus-o pe formaţia lui Mirel Rădoi în avantaj, un avantaj totuşi care nu a rezistat foarte mult timp.

La finalul primei reprize, Compagno a egalat în acelaşi mod, cu o lovitură de la 11 metri. Italianul s-a ciocnit de Bancu în careul Craiovei şi tot el a dus scorul la 1-1, în minutul 45+6.

A fost al doilea gol marcat pentru FCSB de atacantul sosit de la FC U Craiova.

Afla mai multe despre: universitatea craiova fcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare