Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt ceva vedetisme acolo”. Adrian Mititelu a găsit ”ţapul ispăşitor” pentru lipsa de goluri a lui Compagno la FCSB: ”Nu dă drumul la minge”

”Sunt ceva vedetisme acolo”. Adrian Mititelu a găsit ”ţapul ispăşitor” pentru lipsa de goluri a lui Compagno la FCSB: ”Nu dă drumul la minge”

FCSB

Comentarii

Adrian Compagno a fost transferat în vară la FCSB, iar Adrian Mititelu a vorbit despre integrarea fostului său jucător la formaţia roş-albastră.

Andrea Compagno a sosit la sfârşitul lunii august la FCSB. Gigi Becali a plătit lui FC U Craiova în schimbul italianului 1,5 milioane de euro şi 10% dintr-un ulterior viitor transfer.

Ajuns la vicecampioană, Compagno a început să joace meciuri din trei în trei zile, aspect remarcat şi de Basarab Panduru, care a subliniat că jucătorul nu este obişnuit încă cu un asemenea ritm.

”Sunt ceva vedetisme acolo”. Adrian Mititelu dă vina pe Cordea pentru lipsa de goluri a lui Compagno la FCSB

În patru meciuri la FCSB, vârful de 26 de ani a marcat un gol, în eşecul din campionat cu Farul (1-3). În total, Compagno are şase goluri în Superligă, cinci fiind marcate în tricoul Craiovei, fiind golgheter solitar.

După ce l-a cedat, Adrian Mititelu a vorbit despre integrarea fostului său jucător la FCSB şi de ce acesta nu marchează pe bandă rulantă, aşa cum o făcea în Bănie.

”Din cauza stilului de joc care este la FCSB. Dar să nu ne grăbim, el a marcat în prima etapă şi a avut meciuri cu 3-4 execuţii foarte bune.

La Steaua (n.r. FCSB) ies aripile în evidenţă şi nu dau drumul la minge, sunt ceva vedetisme acolo.

Părerea mea e că nici Cordea nu dă drumul la minge. Îmi amintesc că a avut două-trei acţiuni în Anglia, cu West Ham, în loc să i-o dea lui Compagno, a dat el la poartă. Şi chestiile astea contează.

Când ai un vârf, joacă pe calităţile lui, dacă tot l-ai cumpărat. Dar eu cred că şi cei de la Steaua, pentru că au acolo specialişti, cum e MM Stoica, cunosc lucrurile acestea. 

Uitaţi-vă în partea cealaltă cum se dă drumul la minge, cum se joacă din prima. Aşa pierzi din viteză, se pierde acţiunea întregii construcţii.

Compagno prin astea iese în evidenţă, e un atacant care întotdeauna a jucat pentru echipă”, a declarat Adrian Mititelu, pentru ProArena.

Afla mai multe despre: compagnofcsbmititelu 

viewscnt
Articole similare