You are here:

VIDEO | Universitatea Craiova – Gloria Buzău 5-1, în Superliga! Demonstraţie de forţă din partea oltenilor de pe primul loc al clasamentului. Budescu, golul serii

VIDEO | Universitatea Craiova – Gloria Buzău 5-1, în Superliga! Demonstraţie de forţă din partea oltenilor de pe primul loc al clasamentului. Budescu, golul serii

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a învins-o pe Gloria Buzău cu 5-1, în etapa a şasea din Superliga. Oltenii au dominat meciul din Bănie, care a avut faze superbe de poartă şi reuşita de generic a lui Constantin Budescu. În urma acestui rezultat, oltenii se menţin pe primul loc, cu 14 puncte, în timp ce nou-promovata este pe 12, cu cinci puncte.

LIVE VIDEO | Universitatea Craiova – Gloria Buzău 5-1 (Maldonado 35, Bană 45, Mitriţă 63, Anzor 73, Căpăţînă 84 / Budescu 67)

Echipele de start

  • Universitatea Craiova: L. Popescu - Vlădoiu, Maldonado, Sierra, Bancu - Oshima, Anzor - Ş. Bană, Mitriţă, Paradela - Koljic
  • Rezerve: S. Lung, Ndong, Căpăţînă, Gaspar, Zajkov, Badelj, Screciu, Houri, Montoya, Barbu, Danciu, Baiaram
  • Antrenor: Constantin Gâlcă
  • Gloria Buzău: Răilean - D. Gustavo, Turda, Dobrosavlevici, Sălceanu - Akhmatov, Canadija - Tescan, D. Benzar, C. Dumitru - Matos
  • Rezerve: Greab, Horeboiu, Tavares, S. Pîrvulescu, I. Gheorghe, Budescu, T. Călin, Mihaiu, D. Grigore, Prejmereanu, Al. Stan, Gladun
  • Antrenor: Andrei Prepeliţă

Min. 90+4 Finalul meciului spectaculos din Oltenia!

Min. 90+2 Oshima pătrunde în careu şi şutează la firul ierbii, însă Răilean scoate. 

Min. 90 Barbu are ocazie de a face 6-1, însă Răilean s-a opus eroic în două rânduri în faţa jucătorilor Craiovei. 

Min. 84 GOOOOL Universitatea Craiova! Houri a găsit pasa în spatele apărării Gloriei spre Căpăţînă, care l-a driblat şi pe Răilean pentru 5-1. 

Min. 73 GOOOOL Universitatea Craiova! Oshima pasează ideal în spatele fundaşilor Gloriei pentru Anzor, care avansează şi finalizează pentru 4-1. 

Min. 72 Mitriţă trage în braţele lui Răilean. 

Min. 67 GOOOOL Gloria Buzău! Pîrvulescu a centrat din partea stângă în marginea careului, de unde Budescu a apelat la calităţile sale şi a tras din prima imparabil în plasa laterală. 

Min. 63 GOOOOL Universitatea Craiova! Faza superbă a oltenilor a fost finalizată de Mitriţă, cel care a blocat iniţial de Răilean. Totuşi, mingea a fost urmărită de atacant şi a marcat pentru 3-0. 

Min. 62 Popescu are o intervenţie bună la şutul lui Dumitru, pentru prima ocazie a Gloriei în această repriză. 

Min. 61 Ocazie pentru Universitatea Craiova! Koljic a tras puternic, însă Răilean a prins fără probleme mingea trimisă pe mijloc. 

Min. 50 Akhmatov încearcă o execuţie îndrăzneaţă, dar mingea se duce mult pe lângă poartă. 

Min. 46 Prima ocazie a Craiovei în a doua repriză. Paradela reia slab din doar câţiva metri. 

Min. 46 A început repriza a doua. 

Min. 45+3 Pauză! 

Min. 45 GOOOOL Universitatea Craiova! Defensiva lui Prepeliţă a fost depăşită din nou. Bancu a centrat în forţă în faţa porţii, Koljic a ratat mingea, iar Bană a preluat şi a marcat pentru 2-0. 

Min. 41 Mitriţă trage pe lângă poartă cu piciorul stâng, după o fază prelungită de atac la care a contribuit şi Oshima. 

Min. 35 GOOOOL Universitatea Craiova! Maldonado reuşeşte să trimită mingea în poartă din apropiere, după o fază la care apărarea Buzăului a fost adormită şi în care Paradela a lovit şi transversala. 

Min. 35 Mingea trimisă de Bancu de la distanţă este respinsă în corner. 

Min. 32 Paradela primeşte cartonaşul galben. 

Min. 12 Tescan preia frumos în marginea careului, îşi aşază mingea şi trage în bară, iar balonul se duce în aut de poartă. 

Min. 3 Dumitru aruncă mingea în careul dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri, iar balonul este respins cu emoţii de Popescu. 

Min. 1 A început meciul din Bănie. 


Universitatea Craiova va primi vizita nou-promovatei Gloria Buzău, de la ora 22:00, în etapa a şasea din Superliga României.

Oltenii sunt lideri în campionat, cu 11 puncte acumulate şi golaveraj +5. Încă nu au pierdut vreun meci până acum şi speră să rămână în fruntea ierarhiei şi după meciul cu formaţia din Buzău. Gâlcă vrea categoric cele trei puncte.

De partea cealaltă, Gloria Buzău a înregistrat o victorie în primele cinci etape (2-1 la Poli Iaşi) şi ocupă locul 11 în campionat, în momentul de faţă.

Formaţia lui Andrei Prepeliţă vrea să plece din Bănie cu măcar un punct, pe care să-l adauge la cele cinci deja din clasament.

Acest meci este unul cu o semnificaţie aparte pentru cel mai vechi jucător din lotul Craiovei. Nicuşor Bancu va bifa partida cu numărul 300 la nivelul primei ligi din România, iar în 168 dintre ele le-a disputat din postura de căpitan al oltenilor.

Afla mai multe despre: craiovabuzaucraiova buzausuperliga 

viewscnt
Articole similare